http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ben uyuyorum 6 dan beri uyicam diyorum saat 9 aw ahahahha 🤣 akşama görüşürüz sjsjs iyi forumlar

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,053
4,950
113
Herkes kaybediyor kazananlar akıllı oldugu için değil pinti oldugu için ayakta 2 atıyo 3 çekiyo
Aynen, en son akşam 3k atayım bakalım ne olacak diye, 15 dk da 7400 oldu çekmedim her zamanki binlerce defa yaptığım gibi, geri kalan yarım saatte sıfırladım, aslında hepimiz kazanabiliriz, amma ve lakin irademizi kullanamıyoruz maalesef , akıl mantık devre dışı kalıyor kumarda.Sunu rahatlikla söyleyebilirim ; dediğin gibi pinti olsak, burada kazanamayacak kimse yoktur, herkes aynı kafada, fabrika seri üretimi gibi, böylelikle kaybettigim para , cektigimin en az 100 katı buna yemin ederim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Sonuç

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
5k çekimi iptal edip 1k sabitlenmeiş kasa

Honeyman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,805
751
113
bugün youwinin 3klık bnusunu cevırıp 50k yapıp kaybettım loser varsa o da benim kardeşler siz üstünüze alınmayın

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
@Mrlbra gel buraya da gözümüze roll kestiririz veya bizim roll konusu açıksa oraya gidelm