Offf en sevdiğimden lise zamanı içerdikWinston Light
Offf en sevdiğimden lise zamanı içerdikWinston Light
Erciyesten bir yel estiOfff en sevdiğimden lise zamanı içerdik
Aynen sonra camel tarihi indirime gidince camel soft içmeye baslamıstımOfff en sevdiğimden lise zamanı içerdik
Laaa bi git uyu sendeErciyesten bir yel esti
Aynen onunda son 2 3 dal kalınca paketin içinde soğukta kalınca içine çeken dalga misali araması sıkıntıydıAynen sonra camel tarihi indirime gidince camel soft içmeye baslamıstım
Hayırlı sabahların olsun kardeşAynen onunda son 2 3 dal kalınca paketin içinde soğukta kalınca içine çeken dalga misali araması sıkıntıydı![]()
Seninde kardeşHayırlı sabahların olsun kardeş
Aynen, en son akşam 3k atayım bakalım ne olacak diye, 15 dk da 7400 oldu çekmedim her zamanki binlerce defa yaptığım gibi, geri kalan yarım saatte sıfırladım, aslında hepimiz kazanabiliriz, amma ve lakin irademizi kullanamıyoruz maalesef , akıl mantık devre dışı kalıyor kumarda.Sunu rahatlikla söyleyebilirim ; dediğin gibi pinti olsak, burada kazanamayacak kimse yoktur, herkes aynı kafada, fabrika seri üretimi gibi, böylelikle kaybettigim para , cektigimin en az 100 katı buna yemin ederimHerkes kaybediyor kazananlar akıllı oldugu için değil pinti oldugu için ayakta 2 atıyo 3 çekiyo
Kazanmadan da kaybedemeyizKaybetmeden kazanamazsın
Kapalı bizim roll konusu bura artik@Mrlbra gel buraya da gözümüze roll kestiririz veya bizim roll konusu açıksa oraya gidelm