- 33,516
- 20,538
- 113
Keşke oynasaydınız maxey baba 2 üçlük atsın net içeride..Ekli dosyayı görüntüle 920284
7,96 oran bol şanslar.
Keşke oynasaydınız maxey baba 2 üçlük atsın net içeride..Ekli dosyayı görüntüle 920284
7,96 oran bol şanslar.
Capela?53 dklık maçın 15 dksında süre almak büyük başarı
@AnthonyEdwards6 daki maçlar için tahminleriniz nedir
Sağlık olsunDiabate eşşeği erkenden faul problemine girmese gelirdi. Alex sarr normalde 2 3 blok yapmalıydı olmadı. Elbet yakalarım ama az kaldı
Aynen balon alperen 40 dkda aldığı ribaundu adam 15 dk aldı bu kez farklı olsun en düşük barem giriyim dedim 1.5 isabet aldım 4te1 isabetle bitti yine tekten yattımCapela?
Parasız ilham gelmiyo ama bakim senin için tek maç mı6 daki maçlar için tahminleriniz nedir
Yok kombineParasız ilham gelmiyo ama bakim senin için tek maç mı
Para olsa çıtırdan buna atardım6 daki maçlar için tahminleriniz nedir
2-3-4 kaç istiyosun direkt söyle bakim ona göreYok kombine
Jojo kullanıcı adını at kodu oynamamıştım yeni oynadım 130 lira çıktı vereyim onu sanaPara olsa çıtırdan buna atardım
Kanka 2 tane maç var zaten şuan nbade 6 da başlayacak clippers portland2-3-4 kaç istiyosun direkt söyle bakim ona göre
BuyurJojo kullanıcı adını at kodu oynamamıştım yeni oynadım 130 lira çıktı vereyim onu sana
Ahmetcansarac61Jojo kullanıcı adını at kodu oynamamıştım yeni oynadım 130 lira çıktı vereyim onu sana
En güvendiğim larsson 4 asist adebayo 20 sayıKanka 2 tane maç var zaten şuan nbade 6 da başlayacak clippers portland
Kim bu ahmetAhmetcansarac61
Nick değişti o dolandırıcı girmiyor forumaAhmetcansarac61