- 2,578
- 2,701
- 113
Bak kendime hayrım yok adama oynattım kesin kazancak izle
Gelirse sana bi joker aldıralımAnalizimde şu ware yok uzun rotasyonunda tek kaldı adebayo zaten maç başı 15-20 şut kullanıyo üçlüğüde var son maçlarda iyide skor atıyo bu maçta yüksek tempolu geçer skor bulur
Larsson içinde miami kısa rotasyonda önemli eksikler var herro ve mitchel yok larsson son maç 9 asiat yaptı yine besler takımı süresi artar sorumluluk alır 4asiist ideal

Oda oynadı mı belli değil @snnemreBak kendime hayrım yok adama oynattım kesin kazancak izle
Tebrikler şimdiden kardeşim
Naysss@snnemre bol şans
Ula ne adamsınOda oynadı mı belli değil @snnemre
Yönetime bildirdim ben.@ahmetcansarac61 nerdesin la kaçtın mı forumdan
?Ula ne adamsın
Adamı etiketledin ya bi üstte kuponu atmış
İşin raconu budur. Ünideyken her gün 5 oran yakalamaya çalışıyodum hep kayıp. Bi gün bi abi kupon istedi çabucak 3 maç verdim. 8 oran mı neydi 100 lira attı 800 almıştı. Sene 2012 o zamanın parasıyla hesap etBak kendime hayrım yok adama oynattım kesin kazancak izle
Hesaplayamadımİşin raconu budur. Ünideyken her gün 5 oran yakalamaya çalışıyodum hep kayıp. Bi gün bi abi kupon istedi çabucak 3 maç verdim. 8 oran mı neydi 100 lira attı 800 almıştı. Sene 2012 o zamanın parasıyla hesap et
İlk çeyrekte 6 dk kala 2 oyuncuda kenara geldİ
Won diyebilir miyiz sayın hocamİlk çeyrekte 6 dk kala 2 oyuncuda kenara geldİ
Adebayo 9 sayı
Larsson 3 asist
Devre arasına girerken adebayo mn 15 olur larsson wonlarWon diyebilir miyiz sayın hocam
İnş 🙏Devre arasına girerken adebayo mn 15 olur larsson wonlar
Adebayo 15@snnemre larssona 8 dk yetti 8 dk 4 asist
Adebayo devre bitimine 8 dk var 13 sayıda
Kendin oynasan gelmez@snnemre larssona 8 dk yetti 8 dk 4 asist
Adebayo devre bitimine 8 dk var 13 sayıda
Daha çok moralim bozukduKendin oynasan gelmez