- 18,643
- 9,925
- 113
Gördüm onu la ben de bişey yazacaktım da shellac dan azar yemiyim dedimAdam eski maxwini paylasıp nostalji yapıyor millet kafayı yemiş aq
Gördüm onu la ben de bişey yazacaktım da shellac dan azar yemiyim dedimAdam eski maxwini paylasıp nostalji yapıyor millet kafayı yemiş aq
tempolular ama 2.30da 16 zorÇok zor ama imkansız değil @Valenciennes
Dallas fena sıçtıtempolular ama 2.30da 16 zor
Görünmüyo en üstteki diabate 1.5 blok. 1 yaptı ama 3 fauldeBuraya attım elbet 1i patlayacak ama olsun. Kupon bu @AllanSaintMaximin
Konuyu tek başına en üste tasion healal sananGörünmüyo en üstteki diabate 1.5 blok. 1 yaptı ama 3 faulde
Biz arka plandan destek veriyoruz ona.Konuyu tek başına en üste tasion healal sanan
Ruhumuz losers napalımKonuyu tek başına en üste tasion healal sanan
Sağlık olsun önemli olan vakit geçirmektiBuraya attım elbet 1i patlayacak ama olsun. Kupon bu @AllanSaintMaximin
Gelmeyecekse de böyle gelmesin. Dallamanın biri 5 ribaund alacak diye beklemektense 1 top çalsın diye beklerimSağlık olsun önemli olan vakit geçirmekti
Bende bi ara yapmıştım hepsinden birer tane bekliyordum aq yatmıştı 🤣Gelmeyecekse de böyle gelmesin. Dallamanın biri 5 ribaund alacak diye beklemektense 1 top çalsın diye beklerim
Özenle seçtim bunları sadece kyshawn george u salladım gider ondan batarım aq 🤣Bende bi ara yapmıştım hepsinden birer tane bekliyordum aq yatmıştı 🤣
Bak dediğim dallama 4. Faulünü yaptı aq ondan batacamÖzenle seçtim bunları sadece kyshawn george u salladım gider ondan batarım aq 🤣