- 5,708
- 5,036
- 113
Ben bile bu halimle günde 4 6 kod topluyorum laAlamıyoruzkı 2 gundur ne jojo ne mat
Ben bile bu halimle günde 4 6 kod topluyorum laAlamıyoruzkı 2 gundur ne jojo ne mat
Önce yatırım varsa eklemis
Yonetime bildirim dolandırıcıArkadaşlar selam bu konu ne üzerine forumda yeniyim de
Vardı eklenmiş. İkinci yarılara oynıcamÖnce yatırım varsa eklemis
isim yeni ama yazzım hatası var edwards değil edvardsJojo kodu hiç alamadım bugün gece bol bol atsa bari
Kimlik göster inanalım nasıl edvardsisim yeni ama yazzım hatası var edwards değil edvards
bi arkadaşa gelmiştiZuma ödemesi gelen varmi
Daha önce çektim de şimdi 20 dakika oldu talep vereli duruyor öylebi arkadaşa gelmişti
Ordan da mı kazandın her etkinlikten kazanıyon bozulmasın inşZuma ödemesi gelen varmi
gönderirler geç gelir ama gelirDaha önce çektim de şimdi 20 dakika oldu talep vereli duruyor öyle
Villa kazanır dedik orda da geldi de monaco freebeti yaktı ona tav oldumOrdan da mı kazandın her etkinlikten kazanıyon bozulmasın inş
Geçmiş olsun aga olsun nazar boncuğu niyetineVilla kazanır dedik orda da geldi de monaco freebeti yaktı ona tav oldum
Evet tam ondan anzer balı@Metings1905 müjdemi isterim çekiliş çıkmış bal mı sürdün