- 600
- 185
- 43
varmı jojo alabilen
gayet iyi olmuş cüce rıdvan abiyle ev ziyareti gelir miNasıl ama 🤣🤣
Aha ayvayı yedik 🤣🤣🤣gayet iyi olmuş cüce rıdvan abiyle ev ziyareti gelir mi
Kadıköybogasi reels bekliyoruzgayet iyi olmuş cüce rıdvan abiyle ev ziyareti gelir mi
Nasıl değiştiriliyo nick anlatabilir misin testoAha ayvayı yedik 🤣🤣🤣
Gelecek daimona ev ziyaretine gidecem
Onunla yaptım 2 ay önce izleyebilirsin 🤣Kadıköybogasi reels bekliyoruz
Altına kaçırdı tekrarı lazımOnunla yaptım 2 ay önce izleyebilirsin 🤣
Genelde birini dolandıranlar isim değiştiriyor ben öyle gördüm forumda beni 3-4 kişi dolandırdı hepsi isim değiştirdi söz meclisten dışarı ha bende değiştirdim çünkü 🤣Nasıl değiştiriliyo nick anlatabilir misin testo
Metin ev ziyareti gelir mi böyle kapıyı açtıgı gibi tekme tokat silleAha ayvayı yedik 🤣🤣🤣
Gelecek daimona ev ziyaretine gidecem
Yok üstüme alınmadım sana da bi imada bulunmak amacım yoktu 🤣 sadece değiştirmek istesem nasıl değiştiririm onu bilmek istiyorumGenelde birini dolandıranlar isim değiştiriyor ben öyle gördüm forumda beni 3-4 kişi dolandırdı hepsi isim değiştirdi söz meclisten dışarı ha bende değiştirdim çünkü 🤣
Haa başkana mesaj atıyorsun istediğin ismi ama sadece bir tane hakkın var iyi kullan iyi düşün 🤣Yok üstüme alınmadım sana da bi imada bulunmak amacım yoktu 🤣 sadece değiştirmek istesem nasıl değiştiririm onu bilmek istiyorum
net kaçırdı sanchoVilla neler kaçırıyo üst dedil diye mi zumada
Enişte 500 lira atıyosun başkana diyodu bedava mıymış 🤣Haa başkana mesaj atıyorsun istediğin ismi ama sadece bir tane hakkın var iyi kullan iyi düşün 🤣
Bizim joequanqa ismimle olan sevdamGenelde birini dolandıranlar isim değiştiriyor ben öyle gördüm forumda beni 3-4 kişi dolandırdı hepsi isim değiştirdi söz meclisten dışarı ha bende değiştirdim çünkü 🤣
www.instagram.com
Ben garibim diye benden almadı sağolsun 🤣Enişte 500 lira atıyosun başkana diyodu bedava mıymış 🤣