- 601
- 186
- 43
aynen pas yapıcak bu maçta gol zorAdamlar akıllo oynuyo topu bıraktılar geçiş oynadılar. Şimdi de skoru almışken hepten bırakacaklar
aynen pas yapıcak bu maçta gol zorAdamlar akıllo oynuyo topu bıraktılar geçiş oynadılar. Şimdi de skoru almışken hepten bırakacaklar
kral zumada ne vardıZuma dan çekim verdik oduyo mu la bura
Freebet fener maçına kankakral zumada ne vardı
kaçırdık ozaman görmedimFreebet fener maçına kanka
Roll aç da katla dünün diyetini öde boşa takip ettirdin öder 🤣Freebet fener maçına kanka
Çekenler vardıZuma dan çekim verdik oduyo mu la bura
Gene bı hüsranla sonuclanmasinRoll aç da katla dünün diyetini öde boşa takip ettirdin öder 🤣
Açma arkada oyna katla ben sana inanıyorum artık kaybetmeyecenGene bı hüsranla sonuclanmasin
Bravo kardeşimson 24de oynuyabiliyolar
Sana inanmıyorum kardeşim yine hüsran her daimGene bı hüsranla sonuclanmasin
kerem çıkması lazım benceNene talisca değişikliği gelir
Kazandığımız zaman kaybedicezSana inanmıyorum kardeşim yine hüsran her daim
Tahirin canı sıkılıyorBravo kardeşim
Keremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitikkerem çıkması lazım bence
Yok keyifteyim kardeşimTahirin canı sıkılıyor
Keremin form düşüklüğünün sebebi asgari ücrete gelen düşük zamdan ötürüymüşKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
bu gsdede son zamanlarında iyi oynuyamıyodu benfica iyi aldı bunu çok iyi bi oyuncu değil yani benceKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
Keremin lisansı iptal edilip erzincana köyüne dönmesi lazımKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
Geldi geleli bitik de kafayı veremez o.Keremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik