- 18,531
- 9,849
- 113
@rexeptayyiberduvanKeremin form düşüklüğünün sebebi asgari ücrete gelen düşük zamdan ötürüymüş
@rexeptayyiberduvanKeremin form düşüklüğünün sebebi asgari ücrete gelen düşük zamdan ötürüymüş
Yine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akıAçma arkada oyna katla ben sana inanıyorum artık kaybetmeyecen
Yok toparlarGeldi geleli bitik de kafayı veremez o.
Mantıklı taçYine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akı
Kendime sövecem diyip tavsiye almıyosun daha çok söversin kendine bol şansYine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akı
Olm senin kendine hayrın yokkinKendime sövecem diyip tavsiye almıyosun daha çok söversin kendine bol şans
Ne biliyon kiOlm senin kendine hayrın yokkin![]()
Aleyküm selam testoSELAMUN ALEYKÜM YENİ İSMİM NASIL
🤣🤣🤣🤣
Bi an cebime baktım akrep varmı diye üstüne atıcaktım son akrebi cebimden ahmet çalmışSELAMUN ALEYKÜM YENİ İSMİM NASIL
🤣🤣🤣🤣
Foto gelir miBeyler bu arada genç kardeşimiz @Abuzerkömürcü merdivenlerden inerken ayağı takılıp poposunun üstüne düşmüş 8 dikiş atılmış kendisine geçmiş olsun
sabah esprisini yapcaktım sana testohaylan diye dedim dur saçmalama kendime akşamına nick yapıp gelmişsin POGRDJFIOKHJFDIKOHDFSELAMUN ALEYKÜM YENİ İSMİM NASIL
🤣🤣🤣🤣
Malesef kardeşimiz bu konularda hassasFoto gelir mi
858Joker domain nedir beyler la dolandırılmayak gider ayak
Nasıl ama 🤣🤣sabah esprisini yapcaktım sana testohaylan diye dedim dur saçmalama kendime akşamına nick yapıp gelmişsin POGRDJFIOKHJFDIKOHDF