- 9,931
- 11,970
- 113
Şu an şey moda ya onuda çok yapmak istiyorum pazar al sat sadece deli parası var ama onada kasa lazımMavi kutu toplar hb çıkarırız.
Şu an şey moda ya onuda çok yapmak istiyorum pazar al sat sadece deli parası var ama onada kasa lazımMavi kutu toplar hb çıkarırız.
Bu arada vallahi oyuna 10 k lık GB alıp upgrade kutu gem vs kırsak su slottan kazandığımız paradan daha fazlasını kazanırız. DenendiMavi kutu toplar hb çıkarırız.
havyarlı ellerinle klavyeyi kullanma dost kirletmeBen hala aranızdayım, paranin bozacağı son adam benim. Daha doğrusu beni bozacak paraya ulaşamadım hic
işini iyi yapmanın vicdani rahatlığıyla yaşayan bir kiralık katil .Ben hala aranızdayım, paranin bozacağı son adam benim. Daha doğrusu beni bozacak paraya ulaşamadım hic
Tavukların kümesini genişletiyorum bitsin baslicamBu arada vallahi oyuna 10 k lık GB alıp upgrade kutu gem vs kırsak su slottan kazandığımız paradan daha fazlasını kazanırız. Denendi
Şuan iki PC pazarda birisi al birisi sat yapıyor günde bir kere uğrayıp Pazar yeniliyorum o kadar ts, flash, ezik bus , bezoar falan ezik Pazarı günde 25-30 m bırakıyor oda aylık evin faturalarını çıkarıyor onu oraya bağladım oyun kapanana kadar faturalar beleş 🤣Şu an şey moda ya onuda çok yapmak istiyorum pazar al sat sadece deli parası var ama onada kasa lazım
Adamlar internet cafe de yirmi char Pazar yapıyorŞu an şey moda ya onuda çok yapmak istiyorum pazar al sat sadece deli parası var ama onada kasa lazım
ben onuda yaptım evet tatlı parası var ama bahsettiğim bilgisayar başında durup floodla item al item satçılık var yaŞuan iki PC pazarda birisi al birisi sat yapıyor günde bir kere uğrayıp Pazar yeniliyorum o kadar ts, flash, ezik bus , bezoar falan ezik Pazarı günde 25-30 m bırakıyor oda aylık evin faturalarını çıkarıyor onu oraya bağladım oyun kapanana kadar faturalar beleş 🤣
Elit Pazar yapmazsan kazanamazsın nazımı gördün mü son halini adam Türkiye'de 10 tane şube açtı değişik birşeyler satıyor bunun hepsi pazardan geldi , öyle sağlam para kazanmak istersen oyunda 100+ k en az kasa olması lazımben onuda yaptım evet tatlı parası var ama bahsettiğim bilgisayar başında durum floodla item al item satçılık var ya
Sanal pc çoğu panel kiralıyorlarAdamlar internet cafe de yirmi char Pazar yapıyor
Zaten gelmeyecek diye northeye gelecek olsa başkasına
Doğru dedin ağamZaten gelmeyecek diye northeye gelecek olsa başkasına
evette her bütçeye göre pazar var ya aslında dediğin ama en baba karı bırakan elitlerElit Pazar yapmazsan kazanamazsın nazımı gördün mü son halini adam Türkiye'de 10 tane şube açtı değişik birşeyler satıyor bunun hepsi pazardan geldi , öyle sağlam para kazanmak istersen oyunda 100+ k en az kasa olması lazım
neyse takip edekDoğru dedin ağam
100k bütçe full odak takılırsan 3 PC şeklinde sana günde en kötü 2 k para bırakır en kötüsünü diyorum aylık 60-70 binin taş olur zamanla çevre olunca sermaye artınca bu para dahada katlanırevette her bütçeye göre pazar var ya aslında dediğin ama en baba karı bırakan elitler
Yayıncılar yapıyo seri halinde içerik çıksın diye 20 gb ile başlayanda var 200gb ile başlayanda ama sürekli kar temiz100k bütçe full odak takılırsan 3 PC şeklinde sana günde en kötü 2 k para bırakır en kötüsünü diyorum aylık 60-70 binin taş olur zamanla çevre olunca sermaye artınca bu para dahada katlanır
4 dk da 8 atarsa dep
Fast yokmuMetini Allaha havele ediyorum