Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

TestoHaylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,195
13,465
113
Şu an şey moda ya onuda çok yapmak istiyorum pazar al sat sadece deli parası var ama onada kasa lazım
Şuan iki PC pazarda birisi al birisi sat yapıyor günde bir kere uğrayıp Pazar yeniliyorum o kadar ts, flash, ezik bus , bezoar falan ezik Pazarı günde 25-30 m bırakıyor oda aylık evin faturalarını çıkarıyor onu oraya bağladım oyun kapanana kadar faturalar beleş 🤣

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,931
11,970
113
Şuan iki PC pazarda birisi al birisi sat yapıyor günde bir kere uğrayıp Pazar yeniliyorum o kadar ts, flash, ezik bus , bezoar falan ezik Pazarı günde 25-30 m bırakıyor oda aylık evin faturalarını çıkarıyor onu oraya bağladım oyun kapanana kadar faturalar beleş 🤣
ben onuda yaptım evet tatlı parası var ama bahsettiğim bilgisayar başında durup floodla item al item satçılık var ya

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,195
13,465
113
ben onuda yaptım evet tatlı parası var ama bahsettiğim bilgisayar başında durum floodla item al item satçılık var ya
Elit Pazar yapmazsan kazanamazsın nazımı gördün mü son halini adam Türkiye'de 10 tane şube açtı değişik birşeyler satıyor bunun hepsi pazardan geldi , öyle sağlam para kazanmak istersen oyunda 100+ k en az kasa olması lazım

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,931
11,970
113
Elit Pazar yapmazsan kazanamazsın nazımı gördün mü son halini adam Türkiye'de 10 tane şube açtı değişik birşeyler satıyor bunun hepsi pazardan geldi , öyle sağlam para kazanmak istersen oyunda 100+ k en az kasa olması lazım
evette her bütçeye göre pazar var ya aslında dediğin ama en baba karı bırakan elitler

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,195
13,465
113
evette her bütçeye göre pazar var ya aslında dediğin ama en baba karı bırakan elitler
100k bütçe full odak takılırsan 3 PC şeklinde sana günde en kötü 2 k para bırakır en kötüsünü diyorum aylık 60-70 binin taş olur zamanla çevre olunca sermaye artınca bu para dahada katlanır

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,931
11,970
113
100k bütçe full odak takılırsan 3 PC şeklinde sana günde en kötü 2 k para bırakır en kötüsünü diyorum aylık 60-70 binin taş olur zamanla çevre olunca sermaye artınca bu para dahada katlanır
Yayıncılar yapıyo seri halinde içerik çıksın diye 20 gb ile başlayanda var 200gb ile başlayanda ama sürekli kar temiz