- 24,834
- 25,687
- 113
Dediği kişi ben değilsem bişey bilmiyorumÇıkar telefonu göster
Dediği kişi ben değilsem bişey bilmiyorumÇıkar telefonu göster
Niye kardeşim demek ki biz dış kapının dış mandaliyiz ki kırılmaya layık görmüyorsun bizi. Demek ki tavuguna kış demişiz ki çok önemli degilmisiz, demek ki yeri geldi kendi derdimizi unutup senin derdine kosmadik diye böyle olmuşuz. Sende haklısın diyecek bişey yokOğlum utanmadınuz mı la şunları bana yazarken yazıyorsunuz madem önce bi neden yok diye sorsaydınız multi diye dalga geçtiğiniz adama bakın birde size bakın 3 gündür tanıdıgım adam o öyle biri değil belki bi iş gelmiştir başına demiş en yakınım sandığım adama bakın birde olum hepimiz düşüyor çıkıyoruz ben forum hayatımda ilk defa düşüp borç almışım be bir gün sadece bir gün özel sebeplerden foruma girememişim ertesi gün yaptığınız yakıştormaya bakın şimdiye kadar hep veren taraf oldum bir ay harcamalarım fazla oldu sıkıştık dost dedik olana bakın verirken sen geri vermesende olır sana vermicez kime vercez falan diyordunuz ama hepinizin canı sağolsun kırıldığım tek adam distin bu arada onunn yeri ultra aurı idi bende her zaman da söylediğim bir şeydi eyvallah bugün yarın herşey biter merak etmeyin gerekli kişilere de özelden yazdım
Ulan adamı konu ile aynı yaptım diye onu bile laf etmişsiniz içiniz mi kötü sizin insanlığınız mı çürüdü
Ben az bi inceledim konuyu sıkıldım erhan sana bişey dememiş gibi farklı kişilerden bahsediyorDediği kişi ben değilsem bişey bilmiyorum
Sen kırılacak bir adam değilsin aw iyice metine benzedin troll hesabı mısın puajajNiye kardeşim demek ki biz dış kapının dış mandaliyiz ki kırılmaya layık görmüyorsun bizi. Demek ki tavuguna kış demişiz ki çok önemli degilmisiz, demek ki yeri geldi kendi derdimizi unutup senin derdine kosmadik diye böyle olmuşuz. Sende haklısın diyecek bişey yok
Benden bahsediyorBen az bi inceledim konuyu sıkıldım erhan sana bişey dememiş gibi farklı kişilerden bahsediyor
Bence benden bahsediyorBen az bi inceledim konuyu sıkıldım erhan sana bişey dememiş gibi farklı kişilerden bahsediyor
He onu şimdi okudumda kişiler diyor sen kaç kişisin ama anlamadım tam ben konuyu tam bi görmek lazım neyse olur bu tür şeylerBenden bahsediyor
Bak aklıam ilk sen geldin pauuaahah erhan en çok swni swverBence benden bahsediyor
Mavi ekran verdim awHe onu şimdi okudumda kişiler diyor sen kaç kişisin ama anlamadım tam ben konuyu tam bi görmek lazım neyse olur bu tür şeyler
Bilmezmiyim bana bayılırBak aklıam ilk sen geldin pauuaahah erhan en çok swni swver
Valla az geriye gidip bakam dedim konunun başını bulamayınca nalet gelsin diyip geri ana sayfaya döndüm 😆Mavi ekran verdim aw
Hangi kanal dost açalım sara da izlesinLosers dağılıyor mu?
Az sonra
Tek başıma takılırım dağıtmam 😂😂Losers dağılıyor mu?
Az sonra
Ne alaksi var olum, ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum ama ben dün konuya bile çok girmedim burda varmisin yok musun onu bile farketmedim ki bisey yazayım. Ama sen tutum dersen burda bir tek distine kırıldım, bu durumda geri kalanlar skimde değil demiş oluyorsunSen kırılacak bir adam değilsin aw iyice metine benzedin troll hesabı mısın puajaj
@wasil e haftalık 250 spin versem aktif tutar puajahLosers dağılıyor mu?
Az sonra
A haber kardeşimHangi kanal dost açalım sara da izlesin
Olmadığın masa yokValla az geriye gidip bakam dedim konunun başını bulamayınca nalet gelsin diyip geri ana sayfaya döndüm 😆
Lan sen bişey dememişsin sana niye kırılıyım ben tek yorumun yokNe alaksi var olum, ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum ama ben dün konuya bile çok girmedim burda varmisin yok musun onu bile farketmedim ki bisey yazayım. Ama sen tutum dersen burda bir tek distine kırıldım, bu durumda geri kalanlar skimde değil demiş oluyorsun
Konunun kapısına metin ile apo yu koy miss@wasil e haftalık 250 spin versem aktif tutar puajah