- 42,081
- 32,044
- 113
@Losers nerdesın meksıka sınırına ulastın mı 😀😀😀
Mayına bastım ayağımı kaldıramıyorum@Losers nerdesın meksıka sınırına ulastın mı 😀😀😀
konu nedir ben kaçırdımOğlum utanmadınuz mı la şunları bana yazarken yazıyorsunuz madem önce bi neden yok diye sorsaydınız multi diye dalga geçtiğiniz adama bakın birde size bakın 3 gündür tanıdıgım adam o öyle biri değil belki bi iş gelmiştir başına demiş en yakınım sandığım adama bakın birde olum hepimiz düşüyor çıkıyoruz ben forum hayatımda ilk defa düşüp borç almışım be bir gün sadece bir gün özel sebeplerden foruma girememişim ertesi gün yaptığınız yakıştormaya bakın şimdiye kadar hep veren taraf oldum bir ay harcamalarım fazla oldu sıkıştık dost dedik olana bakın verirken sen geri vermesende olır sana vermicez kime vercez falan diyordunuz ama hepinizin canı sağolsun kırıldığım tek adam distin bu arada onunn yeri ultra aurı idi bende her zaman da söylediğim bir şeydi eyvallah bugün yarın herşey biter merak etmeyin gerekli kişilere de özelden yazdım
Ulan adamı konu ile aynı yaptım diye onu bile laf etmişsiniz içiniz mi kötü sizin insanlığınız mı çürüdü
konu nedir dost detaylı anlatır mısın merak ettimKonu açın atam kandırdı bizi diye bu az kalmıs
Aile içi bir mevzu kardeşim boşverkonu nedir ben kaçırdım
Konuyu acan adam dm kapatmıs kesın kactıKonu açın atam kandırdı bizi diye bu az kalmıs
Sen biliyordun Ama var ya döneceğini@Losers nerdesın meksıka sınırına ulastın mı 😀😀😀
Dönmek ne lan4-5 saat giremedim 😂Sen biliyordun Ama var ya döneceğini
hayatta iniş çıkışlar olabilir. benim hayatımda 2-3 günde bir oluyor. kimisini 15-20 yılda bir. her düşüşten ders aldım diyordum. ama hepsinden farklı farklı dersler alınıyorAile içi bir mevzu kardeşim boşver
La gıtmedıkı donsun adam ne bu sacma muhabbetler parası bıten palazlandıSen biliyordun Ama var ya döneceğini
Bak Bu huyuna hasta oldumLa gıtmedıkı donsun adam ne bu sacma muhabbetler parası bıten palazlandı
5k cek bende sana hasta olcamBak Bu huyuna hasta oldum
Ne bileyim Kral muhabbetleri öyle üstü kapalı okudum hızlı bir şekilde geçtimDönmek ne lan4-5 saat giremedim 😂
Hadi oradan ben kaçıyorum buradan 😄5k cek bende sana hasta olcam
Meto Şaka maka bir yana da bir şey soracağım sana ya mesela senin Kripto var benim bu şu an o siteye benim hesaba yani siteye o 500'e atabiliyor mu benim yatırmış gibi yani5k cek bende sana hasta olcam
Yatırılırda yenı olay cıktı krıptoya para atınca 48 saat kuralı koymuslarMeto Şaka maka bir yana da bir şey soracağım sana ya mesela senin Kripto var benim bu şu an o siteye benim hesaba yani siteye o 500'e atabiliyor mu benim yatırmış gibi yani
Ben bunu nasıl yatıracağım papara minimum 2000 lira yatırım istiyor yaYatırılırda yenı olay cıktı krıptoya para atınca 48 saat kuralı koymuslar
Kol kırılır yen icinde kalırAile içi bir mevzu kardeşim boşver