Ben elden tahsil ediyorumDm yandı bizim senin ynmadımı hala kızarmadı kıpkırmızı kan kustu dm kızarmaktan
Ben elden tahsil ediyorumDm yandı bizim senin ynmadımı hala kızarmadı kıpkırmızı kan kustu dm kızarmaktan
Elden Eline alıyon demek sana yakıştıramadım apo ayıp.Ben elden tahsil ediyorum![]()
ilhan duman görmesin diye savaşım puhahMiktar niye gizli Valencia abi yabancı mi var
Avuçlayınca sıcacık üfff tavsiye ederimElden Eline alıyon demek sana yakıştıramadım apo ayıp.
Komşu çekim paylaşı ben yapabilirimilhan duman görmesin diye savaşım puhah
son 1,5 senedir dm miz açık doğucumMiktar gözükürse abo kıyamet kopar dm de
Bişey diycektimde neyse oyahahaAvuçlayınca sıcacık üfff tavsiye ederim![]()
Mesaj attı bana diyo kredi kartına 6 taksit ödeyebilirsin. Sanki kredi kartında limit varilhan duman görmesin diye savaşım puhah
sen 84k altını paylaşmazsın komşu yeme biziKomşu çekim paylaşı ben yapabilirim
Bizde kapatamadık az önce açık mı diye heyecandan kontrol ettim dm gelir diyeson 1,5 senedir dm miz açık doğucum
inş yüce rabbim kapatmayı nasip eder en kısa zamanda puhahj
84 değil 74 öğrenin artık şunusen 84k altını paylaşmazsın komşu yeme bizi
bunlar teşkilat mı hepsinin soyadı dumanSN. A*** C*** S*** 53751015XX NOLU VODAFONE DOSYANIZA AIT BORCUNUZU SIZE OZEL %50 FAIZ INDIRIMI ILE ODEMEK ICIN SON GUN 20 OCAK' TIR. KAMPANYADAN YARARLANMAK ICIN HEMEN ARAYINIZ. 02127053284 AV.ERCAN DUMAN B016
Ulan ne iyi adam ya @Valenciennes
Helal olsun banada lazım höyle avukatSN. A*** C*** S*** 53751015XX NOLU VODAFONE DOSYANIZA AIT BORCUNUZU SIZE OZEL %50 FAIZ INDIRIMI ILE ODEMEK ICIN SON GUN 20 OCAK' TIR. KAMPANYADAN YARARLANMAK ICIN HEMEN ARAYINIZ. 02127053284 AV.ERCAN DUMAN B016
Arayıp 20 ocak 2027 mi diye soracam. Bugün 21 ocak çünkü sayın avukatHelal olsun banada lazım höyle avukat
yalnız bugun 21 ocakSN. A*** C*** S*** 53751015XX NOLU VODAFONE DOSYANIZA AIT BORCUNUZU SIZE OZEL %50 FAIZ INDIRIMI ILE ODEMEK ICIN SON GUN 20 OCAK' TIR. KAMPANYADAN YARARLANMAK ICIN HEMEN ARAYINIZ. 02127053284 AV.ERCAN DUMAN B016
Dikkatlerimiz farklı yerlerer oyahayaulan mat 19 jojo 25 verdi
başlıcam koduna ya
puhaha aynı şeyi düşünmüşüz aqArayıp 20 ocak 2027 mi diye soracam. Bugün 21 ocak çünkü sayın avukat
Avukat belki zamana yolculuk yapıyorArayıp 20 ocak 2027 mi diye soracam. Bugün 21 ocak çünkü sayın avukat