- 5,042
- 1,351
- 113
Allah bereket versin de koy kenara1000 lira geldi hanginiz attı bunu mobile giremiyorum
Allah bereket versin de koy kenara1000 lira geldi hanginiz attı bunu mobile giremiyorum
Yok ya zarf attım 3 4 kişi var zaten hiç yazmadan atabilecek 🤣Allah bereket versin de koy kenara![]()
😀 Tokdor ne dediYok ya zarf attım 3 4 kişi var zaten hiç yazmadan atabilecek 🤣
Önemli bişey yokmuş enfeksiyona bağlı lenf benzlerimde şişme varmış sadece😀 Tokdor ne dedi
Onla geçmiş olsunÖnemli bişey yokmuş enfeksiyona bağlı lenf benzlerimde şişme varmış sadece
Geçmiş olsun kankaÇok ümitlenmiştim 300 400 ödese yeterdi banko maçlarım vardı hepsi geldi. Para az olunca maç ekledik battık
Para yok da zaman da yok dost işteyim fazla tutamiom elimde telefonu eyvallah geme de sağolasınYoksa paran 2 kiside sen ol hocam
Not ettik ✍Yok cuma günü gel
Yel kayadan ancak toz alırPara yok da zaman da yok dost işteyim fazla tutamiom elimde telefonu eyvallah geme de sağolasın
Eger iste vaktin olmuyorsa işi bırakabilirsin hocam puahaPara yok da zaman da yok dost işteyim fazla tutamiom elimde telefonu eyvallah geme de sağolasın
spamı azalt demiş olabilir puhah😀 Tokdor ne dedi
Son görülme 21:58@haylan06 ya bak gelmiyo hiç konuya çünkü losers değil şu günlerde 🤣
Ben attım güle güle harca istemiyorsan geri yolla IBAN veriyim 🤣1000 lira geldi hanginiz attı bunu mobile giremiyorum
Pk atıyormuşSon görülme 21:58
Biz ederiz sen yorulmaNot ettik ✍
Hocam ben soğuğa alisiktim. Battaniye vaad ettin bize,donuyoruzNeyse bugün vali kebabı yerine beyti sarma yeriz artık
200k cevrimli bonus aldim demin dost puahaspamı azalt demiş olabilir puhah
geçmiş olsun ahmetim şaka yapıyorum
1 ay çevirirsin artık dost puhahj200k cevrimli bonus aldim demin dost puaha
1 ay çok 15 gune biter ins puaha1 ay çevirirsin artık dost puhahj
Bize yok mu?Atl madrid 4.5 ust tek at cek parani puaha