- 41,868
- 31,963
- 113
Hayırdır salıh kellen govdene agırmı geldıŞaşırmadım
Hayırdır salıh kellen govdene agırmı geldıŞaşırmadım
Guzel her sitenin hesabi mevcut sigara parasina veririn
Ban sebebı ılan acmakGuzel her sitenin hesabi mevcut sigara parasina veririn
Doğru kendisinden zerre haz etmem ama bu konuda kendisine güvenirimDolandırsam @Barrios dolandırırdım 20 k attı hesaba cektı
İlan acmadik senle iki kelime konsuulmuyor yoksayBan sebebı ılan acmak
Gozumsun bende senı sevmem işe yuruyerek gıttıgın zamanlar daha tatlıydınDoğru kendisinden zerre haz etmem ama bu konuda kendisine güvenirim
Uzaaa çambaşı yaylasıİlan acmadik senle iki kelime konsuulmuyor yoksay
Azmin karşısında kim durmuş ki, bir gün sanada o firsat gelir😂Eşşeklik etmişsin reşatı dolandırmayanda ne bileyim yaşıyorum demesin @Barrios
Ben istememİlk begenen kisiye dm atcam iban atsin
Her kula nasip olmaz öyle reşatım ama denk gelirse iyi vole vururumAzmin karşısında kim durmuş ki, bir gün sanada o firsat gelir😂
Haydaa buda ban sebebıBen istemem
Bol bol bildirirsinHaydaa buda ban sebebı
Sen bana canlı lazımsın ufaklıkBol bol bildirirsin
O zmnlar ikimizinde parası yoktu. Şimdi aramıza para girdi malesefGozumsun bende senı sevmem işe yuruyerek gıttıgın zamanlar daha tatlıydın
Bır ınsan @wasil nasıl donusur ızlıyoruz puajajO zmnlar ikimizinde parası yoktu. Şimdi aramıza para girdi malesef
Wasil çekim paylaş yapıp gidiyor ben dağıtıyorumBır ınsan @wasil nasıl donusur ızlıyoruz puajaj
Zayıf noktami buldun. Şimdi rol yapacam 124 adım başarılı olursam sana garanti ödülBır ınsan @wasil nasıl donusur ızlıyoruz puajaj
Oda yokluktan geldıgın ıcınWasil çekim paylaş yapıp gidiyor ben dağıtıyorum