- 24,791
- 25,641
- 113
Aynen onu değişeöedim malesefAtam olmasa profilde sana bide profil ayarlardık puahahah
Aynen onu değişeöedim malesefAtam olmasa profilde sana bide profil ayarlardık puahahah
Atamın alt kısma losers yazsak yazıyla atama saygısızlık olur oda olmazAynen onu değişeöedim malesef
Orjinal losers biziz kardeşim puana sen winnersın isminide winner yaoOjinal losers
Sen bari yok olma be kardeşimYok oluyoruz
Orjinal losers biziz kardeşim puana sen winnersın isminide winner yao
Yaptıklarımın Sebebini anlamak için üst düzey düşünce lazım
Atam merhametsiz biraz ağır olmamış mı EBU CEHİL yazsaydınYaptıklarımın Sebebini anlamak için üst düzey düşünce lazım
En hafif bunu düşündümAtam merhametsiz biraz ağır olmamış mı EBU CEHİL yazsaydın
Yeni isim hayirli olsun kardeşimEn hafif bunu düşündüm
birine fena kurulmuş kokusu alıyorumEn hafif bunu düşündüm
Eyvallah dostumYeni isim hayirli olsun kardeşim
Puajajajajaj adanalı adam incinmiş diyemedi birine kurulmuş dedibirine fena kurulmuş kokusu alıyorum
hkgfdojkhmfdkljhfdkljht iyice deli olduk farkında mısın gpfdlshgşfdxlPuajajajajaj adanalı adam incinmiş diyemedi birine kurulmuş dedi
Sen eskiye biz deliye kardeşim puajajahkgfdojkhmfdkljhfdkljht iyice deli olduk farkında mısın gpfdlshgşfdxl
napıyoruz atam plan nedir samsun'dan bi çıkış yakalamaz mıyız artıkSen eskiye biz deliye kardeşim puajaja
Şuan rota ve güzergah planları yapılıyor yola çıkmaya az kaldınapıyoruz atam plan nedir samsun'dan bi çıkış yakalamaz mıyız artık
İDAM FERMANLARI YAYINLANACAK YAKIN ZAMANDA