- 17,961
- 9,567
- 113
O kadar uzun zamandır dandik tel kullanıyorum ki. Bi tek monopoly go oynuyorum o da levelim yüksek diye silmeye kıyamadım yoksa çoktan sıkıldımÇalışıyorum yok la ne kodu telefondan oynanacak iyi bir oyun var mı
O kadar uzun zamandır dandik tel kullanıyorum ki. Bi tek monopoly go oynuyorum o da levelim yüksek diye silmeye kıyamadım yoksa çoktan sıkıldımÇalışıyorum yok la ne kodu telefondan oynanacak iyi bir oyun var mı
2 kodu aldım jojodan spamlayarak inş kupon parası çıkarEv 3 dkda 16 atmış çekip çıkalım vbetten joker alalım ordan 10 k çekersek sana 1 k
Bi jokerimiz yok mu abuzerimGelin ikinizle bi grup kuralım bakalım
Şans yüzüne güldüğünde ilk işin telefon almak olsunO kadar uzun zamandır dandik tel kullanıyorum ki. Bi tek monopoly go oynuyorum o da levelim yüksek diye silmeye kıyamadım yoksa çoktan sıkıldım
Aklımda var yaklaşık 7 aydır ona niyetliyim de olmadı. İnş olacak en kısa zamandaŞans yüzüne güldüğünde ilk işin telefon almak olsun
İnşallah kankaAklımda var yaklaşık 7 aydır ona niyetliyim de olmadı. İnş olacak en kısa zamanda
o ne demekSalladım kupon ben yatıyorum cihaz muayenem var herkese iyi geceler
Slotu en berbat yer virusun slotlar buna nazaran iyi X açısındanHayatımda padişahın kadar leş slotu olan site görmedim. 20 defa 50 betten oyuna sokup betini ödemedi. Son girişinde 12 uzatmayla yine rezil ödeme yaptı
![]()
Cok hızlı bonusa gırıyorda odemıyor buHayatımda padişahın kadar leş slotu olan site görmedim. 20 defa 50 betten oyuna sokup betini ödemedi. Son girişinde 12 uzatmayla yine rezil ödeme yaptı
![]()
Bı kerede tek maç dan yatma be adamaklı olan basketbol oynamaz aq
Ekli dosyayı görüntüle 919152
Evet leşCok hızlı bonusa gırıyorda odemıyor bu
Megaways var bunun onun ara odemelerı ıyı 100 spın 50 tlEvet leş
tutanları atmıyorum dostBı kerede tek maç dan yatma be adam
Işte ferasettutanları atmıyorum dost
Alla allatutanları atmıyorum dost