- 2,212
- 2,471
- 113
,Resmi sonuçların nerden bakıldığını zaten biliyoruz Sizlere yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu mevcut mudur?Sabret ne acelen var kuponunu hazırla daha maçlara çok var
,Resmi sonuçların nerden bakıldığını zaten biliyoruz Sizlere yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu mevcut mudur?Sabret ne acelen var kuponunu hazırla daha maçlara çok var
Dost sana zahmet link yollayabilirmisin
Yok sidigit yaz,Resmi sonuçların nerden bakıldığını zaten biliyoruz Sizlere yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu mevcut mudur?
matı çevirdik onu vbete atıyorum kripto spinleri + prmokodu alıyorum 1kat çevirip çıkıyorumYok sidigit yaz
Promo kod için ne kadar yatırım istiyor acabamatı çevirdik onu vbete atıyorum kripto spinleri + prmokodu alıyorum 1kat çevirip çıkıyorum
1k galiba bakmadım çkim gelsin bakarımPromo kod için ne kadar yatırım istiyor acaba
Tamam haber edersen sevinirim1k galiba bakmadım çkim gelsin bakarım
Bravo devammatı çevirdik onu vbete atıyorum kripto spinleri + prmokodu alıyorum 1kat çevirip çıkıyorum
jojo anlık ödüyodu bu niye atmadıBravo devam
saat 2.30 gibi analize geçeceğim dost@Valenciennes gecenin kuponunu neden vermedin
Öder 3 5 dk sonrajojo anlık ödüyodu bu niye atmadı
jojodan 1 dk geç ödedi yakışmadı vbete geçiyporum hemenÖder 3 5 dk sonra
Jojo kod atabilir birazdan ona da bakar ol belki alırız yanşlıklasaat 2.30 gibi analize geçeceğim dost
daha erken
Yap showunu artıkjojodan 1 dk geç ödedi yakışmadı vbete geçiyporum hemen
gs macınada 3-5 bırakın belki güzel bi oran açarlarJojo kod atabilir birazdan ona da bakar ol belki alırız yanşlıkla
Atletico 4 gol atara 3 k salladımgs macınada 3-5 bırakın belki güzel bi oran açarlar
gerçi uzun zaman oldu mat jojo yüksek oran kazandırmayalı
Onu iyi dedin bak kesin açar gs kazanır icardi hat trick yapar 1000 orangs macınada 3-5 bırakın belki güzel bi oran açarlar
gerçi uzun zaman oldu mat jojo yüksek oran kazandırmayalı
tutmuyo ki kardeşim akşam 3 maç bastık erken olsun diye city ekledim bodoya yenildiler sunsta bugün j.green dönüyo galiba 11,5 sayı baremi var atarYap showunu artık
ispanyada olsa olur derdım de içerde 4 yemez büyük ihtimalAtletico 4 gol atara 3 k salladım