- 17,957
- 9,567
- 113
Bildirelim yazdım da şakaydı ciddiye alan olur mu acaba 🤣Dur aklı kıt olanlar var bildiriyor
Bildirelim yazdım da şakaydı ciddiye alan olur mu acaba 🤣Dur aklı kıt olanlar var bildiriyor
Dışarıdan girip okuyanlar var işte onlar yapıyorBildirelim yazdım da şakaydı ciddiye alan olur mu acaba 🤣
nba için sabırsızlanıyorum 1 haftadır hiç kazandırmadı farklı denicem bugünKupon sonuçlanmadı mı hala
günaydın hocamPapara hakkında verilen “faaliyet izninin iptali” kararı kaldırıldı.
kara mithat mı ayı abbas mıAdamlığımla meşhurum ben zateb
İkiside düşmanımkara mithat mı ayı abbas mı
Aldıda çekemedi jojonun boktan kuralına takıldı 2.5k çektirdiler spinleri oynayıp sonra maxı alsaydı çekebiliyoduCatrix den geçen biri 50000 x aldı forumda
Komşu tarakbet 10k sildikara mithat mı ayı abbas mı
ya fikirlere düşüncelere ban atılabilir mi kombine kuponları sürekli 4/3 te kalan dostum?daimon görürse şu yazdiğini ban sebebi
peki bi tane daha sorayımİkiside düşmanım
sulukuleli çingen muratpeki bi tane daha sorayım
sansar selim mi karamürselli deli hamdi mi
onların ofis alibeykoyde komşuKomşu tarakbet 10k sildi
Koğuş arkadaşlarım ikiside. İçerdeyken barıştırdım onları. Lütfen araya fitne koymayalımpeki bi tane daha sorayım
sansar selim mi karamürselli deli hamdi mi
ince espri vardı orda ama neyse jude bellingham dostumya fikirlere düşüncelere ban atılabilir mi kombine kuponları sürekli 4/3 te kalan dostum?
son olarak vagon necmi mı komodin bahattin miKoğuş arkadaşlarım ikiside. İçerdeyken barıştırdım onları. Lütfen araya fitne koymayalım
maddi durumlar vizyonumu aşırı aşağı çekiyor dost kusura bakma durumları düzelteyim daha derin konuşalım bak gör nasıl havada yakalıyorum esprileriince espri vardı orda ama neyse jude bellingham dostum
Yok be adam forumda 5-6 k dağıttı kod konusundaAldıda çekemedi jojonun boktan kuralına takıldı 2.5k çektirdiler spinleri oynayıp sonra maxı alsaydı çekebiliyodu
catrix 140 vermişti üçlü yaptık patatesJojo kod atsa da şu kuponu yapsam