- 41,781
- 31,881
- 113
Bız yoktuk konuda helal gaddarımnba teklise gelirse sana ulaşırım. Konu da ulaşmadığım kalmaz
Bız yoktuk konuda helal gaddarımnba teklise gelirse sana ulaşırım. Konu da ulaşmadığım kalmaz
Metooooo her yerdesinBız yoktuk konuda helal gaddarım
Dost kişisel algılama forumdan kimseyle alışverişe girmiyorum artık. En samimi olduklarım la bilenba teklise gelirse sana ulaşırım. Konu da ulaşmadığım kalmaz
jojo gelir mi uyicamsadece nikah mı olacak yoksa düğünde düşünüyor musunuz atam
Alışveriş yapmıyo ki. Sadece veriyoDost kişisel algılama forumdan kimseyle alışverişe girmiyorum artık. En samimi olduklarım la bile
Her an gelebilirjojo gelir mi uyicam
Sende konu acmıyon artık replayları ozledıkMetooooo her yerdesin
bak bu doğru pardonAlışveriş yapmıyo ki. Sadece veriyo
hala sonuçlanmadı kuponHer an gelebilir
Slot domalttı beni 🤣 ama artık kazansam da replay paylaşmam kolay kolay sonra para yollamıyorum diye küfür yiyorumSende konu acmıyon artık replayları ozledık
Yazdın mı canlı desteğehala sonuçlanmadı kupon
24 saat içinde sonuç gelmezse bize gel dediYazdın mı canlı desteğe
Sabah sonuçlanır o bi daha o zaman24 saat içinde sonuç gelmezse bize gel dedi
nba nasıl yapcamSabah sonuçlanır o bi daha o zaman
Birader swnde var bi karın ağrısı ama hayırlısı olsun. Ben lafımın arkasındayım. Kimden bişey alıyorum ben. Canım istemiş sevdiğim adamlara ödül atıyorum beklentisiz. Bu seni neden rahatszı ettiDost kişisel algılama forumdan kimseyle alışverişe girmiyorum artık. En samimi olduklarım la bile
eğleniyorum be seninle ne gibi sorunum olabilir life is goodBirader swnde var bi karın ağrısı ama hayırlısı olsun. Ben lafımın arkasındayım. Kimden bişey alıyorum ben. Canım istemiş sevdiğim adamlara ödül atıyorum beklentisiz. Bu seni neden rahatszı etti
gelsede 1 tane aldıkjojo gelir mi uyicam