- 24,761
- 25,613
- 113
Bilgim yok fakirliğe yeni düştüm alışmaya çalışıyorumöğlen sıfırlıyo kanka
Bilgim yok fakirliğe yeni düştüm alışmaya çalışıyorumöğlen sıfırlıyo kanka
Alısırsın dost bendede yeri geliyor hop 400 500 k para oluyor yeri geliyor 0 para 🤣🤣Bilgim yok fakirliğe yeni düştüm alışmaya çalışıyorum
düğün 5 gün sonra mıydıBilgim yok fakirliğe yeni düştüm alışmaya çalışıyorum
VermedıVMNXZWT5S
mat
Düğün değil nikah yarınla beraber 6 gün sonradüğün 5 gün sonra mıydı
sayfa eski kod diye belirtmiş banada eklemediVermedı
düğününe benide çağır sevgilimDüğün değil nikah yarınla beraber 6 gün sonra
Allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim valla evleniyorsan kumari flan komple bırak dost sal gitsinDüğün değil nikah yarınla beraber 6 gün sonra
Kardeşim ben zaten bu ay hiç oynamadım sayılır bir iki bonusla o kadarAllah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim valla evleniyorsan kumari flan komple bırak dost sal gitsin
Allah tamamına erdirsin. Mutlu ol atam bir ömür boyuDüğün değil nikah yarınla beraber 6 gün sonra
Onemlı olan bundan sonra oynamamanKardeşim ben zaten bu ay hiç oynamadım sayılır bir iki bonusla o kadar
Önemli kararlar vermeyi severimOnemlı olan bundan sonra oynamaman
En iyisi kökten bırakman dost Allah korusun evliliklerin bozulmasındaki temel sebepler den biri şu lanet kumarKardeşim ben zaten bu ay hiç oynamadım sayılır bir iki bonusla o kadar
Aynen öyle ama alhhatab benim slotla falan işim olmuyor öyleEn iyisi kökten bırakman dost Allah korusun evliliklerin bozulmasındaki temel sebepler den biri şu lanet kumar