- 41,811
- 31,933
- 113
Vay be gaddar adamsın@sseyhan sen iban at dost. Yasin gelmedi onun hakkı başka zamn artık
Vay be gaddar adamsın@sseyhan sen iban at dost. Yasin gelmedi onun hakkı başka zamn artık
alamadım bugün hiçgelsede 1 tane aldık
100 kere spamlamak gerek zor verıyor artık
Yatırım istiyor galiba hata verdiINANABIVRSBT-75 https://jointtr.link DEPLİ
Ne bilim iğneleyici geldi biraz ondaneğleniyorum be seninle ne gibi sorunum olabilir life is good
en guzelini yapiyon bilader seni bileni bilmek iyidirBirader swnde var bi karın ağrısı ama hayırlısı olsun. Ben lafımın arkasındayım. Kimden bişey alıyorum ben. Canım istemiş sevdiğim adamlara ödül atıyorum beklentisiz. Bu seni neden rahatszı etti
depli yazdım zaten dostYatırım istiyor galiba hata verdi
Aynen gecen aldım bosuna hakkım gıttıDiamond Diamond oyunu kadar g*tten yemiş bir oyun görmedim ben
Adamlığımla meşhurum ben zatebVay be gaddar adamsın
yok be kardeşim tanımam etmem niye derdim olsun senle kazancın daim olsun allah daha çok versin borçlarından kurtulNe bilim iğneleyici geldi biraz ondan
Eyvallah teşekkür ederimyok be kardeşim tanımam etmem niye derdim olsun senle kazancın daim olsun allah daha çok versin borçlarından kurtul
Aynen bende denedim deYatırım istiyor galiba hata verdi
Geçen bi tanesine tek spinde 9.5k para patlamış bu oyun forumdan bize gelince cilve naz en son duvara yaslıcamAynen gecen aldım bosuna hakkım gıttı
daimon görürse şu yazdiğini ban sebebiDiamond Diamond oyunu kadar g*tten yemiş bir oyun görmedim ben
Catrix den geçen biri 50000 x aldı forumdaGeçen bi tanesine tek spinde 9.5k para patlamış bu oyun forumdan bize gelince cilve naz en son duvara yaslıcam
Kupon sonuçlanmadı mı halaPapara hakkında verilen “faaliyet izninin iptali” kararı kaldırıldı.
Dur aklı kıt olanlar var bildiriyordaimon görürse şu yazdiğini ban sebebi
Bildirelim hemendaimon görürse şu yazdiğini ban sebebi
Eyvallah kiralık teşekkür ettim. Joker alırım@sseyhan sen iban at dost. Yasin gelmedi onun hakkı başka zamn artık