- 36,346
- 27,767
- 113
La olm bosver ne ödemesi bas karılaraYav ben ödeyecek olsam öderim aksiyon seviyorum sadece sonra pişman oluyorum
La olm bosver ne ödemesi bas karılaraYav ben ödeyecek olsam öderim aksiyon seviyorum sadece sonra pişman oluyorum
Nba kupon gelecekmi bugünLosers için iyi akşamlar
1 taneyse eğer öde kurtul kanka. Kafan rahat eder hiçbişe olmasa bileYav ben ödeyecek olsam öderim aksiyon seviyorum sadece sonra pişman oluyorum
Meali: Zardan 20k alayım da nba kuponu yapayımLosers için iyi akşamlar
EvetYav ben ödeyecek olsam öderim aksiyon seviyorum sadece sonra pişman oluyorum
Ünvanım için yaşanan tartışmalara son noktayı koymak için master clas bir kupon yaptım. Ama maçlar bitince paylaşacam. 8.90 oran 25kNba kupon gelecekmi bugün
Eve kağıt kürek gelmesinden korkuyorum yoksa kossunlar peşimde akoduklrm biraz daha öyle öderimLa olm bosver ne ödemesi bas karılara
70 k borç versene
Ole olmaz gizli kupon yapılmaz oyna bizde görelim meşhur kuponunuÜnvanım için yaşanan tartışmalara son noktayı koymak için master clas bir kupon yaptım. Ama maçlar bitince paylaşacam. 8.90 oran 25k
Olsa keşke70 k borç versene
Az daha beklicem önce kumardan vurmam lazım o parayı bunlara veremem1 taneyse eğer öde kurtul kanka. Kafan rahat eder hiçbişe olmasa bile
Kardeşim o iş öyle olmuyor denendi bende öyle dedim işin sonu yapılandırma puahahaAz daha beklicem önce kumardan vurmam lazım o parayı bunlara veremem
Banka borcu ise varlık a düştükten sonra kâğıt gelir diğer mağaza borcu falansa onu bilmiyorumEve kağıt kürek gelmesinden korkuyorum yoksa kossunlar peşimde akoduklrm biraz daha öyle öderim
25k koymuşum kupona paylaşıp risk edememOle olmaz gizli kupon yapılmaz oyna bizde görelim meşhur kuponunu
Miktarı kirp25k koymuşum kupona paylaşıp risk edemem
Sen daha orda mısın biz orayı konuşuyoruz zaten kuenkaKardeşim o iş öyle olmuyor denendi bende öyle dedim işin sonu yapılandırma puahaha
Tamam o zaman bi 70 k atsanaBanka borcu ise varlık a düştükten sonra kâğıt gelir diğer mağaza borcu falansa onu bilmiyorum
Niye hep ben atıyorum bi kerede sen at aqTamam o zaman bi 70 k atsana
Sen büyüksün su büyüğün para küçüğünNiye hep ben atıyorum bi kerede sen at aq
Senin olay ne tam ne kadar süre geçti mesela bugünde garanti den mesaj geldide o bişey değil 5k lık kartı kapatmışlar 😆Sen daha orda mısın biz orayı konuşuyoruz zaten kuenka