- 1,436
- 759
- 113
İçimizden biriAllah carpsin 30 dk once aradi
İçimizden biriAllah carpsin 30 dk once aradi
Ben sana o icrayı kapatman için gereken yardımı yaptığımı düşünüyorum yine gidip kumarda yemişsin 🤣Sus aq sen konuşma hepsi senin yüzünden
Sağol çok incesinO çok kötü işte yatırdıkların çöpe gidiyor üstüne birde faiz işleniyor Allah yardımcın olsun
Gözden kacmamis puahaArtık uzun uzunda yazmıyorsun
Kendisiyle uzun zamandır dosttuk canı ne zaman küfür istese arardı , sonra devlet Ödemiş borcuda kurtulduk 😂İlhan duman benim travmam aq. 18 yaşında tanıştım kendisi ile
70 bin kim kime atmış la bu devirde yalan konusmayi bırak artık iki kelime doğru konuş lutfenBen sana o icrayı kapatman için gereken yardımı yaptığımı düşünüyorum yine gidip kumarda yemişsin 🤣
Bide para insanı değiştirmiyor diyorlar adamda dert kalmamış kiArtık uzun uzunda yazmıyorsun
35 oran yakalasaydın sende aq70 bin kim kime atmış la bu devirde yalan konusmayi bırak artık iki kelime doğru konuş lutfen
@Barrios tekila attı şahidim70 bin kim kime atmış la bu devirde yalan konusmayi bırak artık iki kelime doğru konuş lutfen
Sana 70 atmamış 70k yi yapalicek sermaye atmis ta sen becerememissin puaha70 bin kim kime atmış la bu devirde yalan konusmayi bırak artık iki kelime doğru konuş lutfen
Pauahah 100 de bize atsin bari@Barrios tekila attı şahidim
Abartma lütfen 70 değil 50 bi kere@Barrios tekila attı şahidim
Az önce hesap hareketlerini attı tam 329 bin para yapmış bizimle muhatap olduğuna şükretmek lazım 😂Bide para insanı değiştirmiyor diyorlar adamda dert kalmamış ki
Avans istemeye gidiyorum akşama analiz yapıp vurmam lazım şundan kurtulsam rahatliycm canım sıkılıyor böyle mesaj attiklarinda35 oran yakalasaydın sende aq
Yalan paralı adam da dert olmaz dostBide para insanı değiştirmiyor diyorlar adamda dert kalmamış ki
Yürüyüşü bile değişti ama 3 gündür çevrim yapıyor bi orayı anlayamadımBide para insanı değiştirmiyor diyorlar adamda dert kalmamış ki
Karakter olmaması lazım atması için reşat karaktersiz adamlaeı sever 😅Pauahah 100 de bize atsin bari
Bi aramaya başladı mı 4 kere arıyolar yok işte açmıyorumİlhan duman benim travmam aq. 18 yaşında tanıştım kendisi ile