- 54,325
- 30,250
- 113
Atam sayende erken davranıp sitedeki yerimizi aldık heyecanla poku pardon kodu beklioz
Atam sayende erken davranıp sitedeki yerimizi aldık heyecanla poku pardon kodu beklioz
Bir hafta daha böyle idare etkod kovalayan salih mi olur awk değiştirin bu salihi sevmedim
Kanka salıh yarın bırgun bu durumdan cıkarsa ozaman buraları terkedınkod kovalayan salih mi olur awk değiştirin bu salihi sevmedim
ben niye terk edeyim hain kostoklar düşünsün dsggdsKanka salıh yarın bırgun bu durumdan cıkarsa ozaman buraları terkedın
sanki başka çaremiz mi var arayan alacaklı kurumsallara senin numaranı veriyorum 1 hafta bekleyin diyorum hfdhdfBir hafta daha böyle idare et
Sen bunu gördün müKanka salıh yarın bırgun bu durumdan cıkarsa ozaman buraları terkedın
50k 50k cekıp foto paylastılsr adamın konusundaben niye terk edeyim hain kostoklar düşünsün dsggds
Kendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın laBen şunu da açıklık getireyim. Herkes gibi şaka Makara yapıyoruz ama cidden rahatsız olan varsa gelmeyebeilirim konuya sorun değil. Bu konu en başında açıldığında da bulunmama sebebim o banlanan 2 malum şahıs çünkü ciddi anlamda karakter sorunu yaşıyorlardı. Bildirildiğim için uyarı aldığımı düşünüyorum. Herkesin akşamı iyi olsun .
Adam forumu satın alıcam dıye puahahha yarın iş bası yapcam yoksa daha cok gulerdımKendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın la
ya bu @Metings1905 ne zaman konuya musallat olsa moderatörler sadece bu konuya çalışıyor içimizdeki hain kostok oBen şuna da açıklık getireyim. Herkes gibi şaka Makara yapıyoruz ama cidden rahatsız olan varsa gelmeyebeilirim konuya sorun değil. Bu konu en başında açıldığında da bulunmama sebebim o banlanan 2 malum şahıs çünkü ciddi anlamda karakter sorunu yaşıyorlardı. Bildirildiğim için uyarı aldığımı düşünüyorum. Herkesin akşamı iyi olsun .
biraz gülmek onlarada iyi gelirdi sohbet muhhabbet hergün binlerce insanla uğraşıyolar burdaKendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın la
Ben bonanza yı aldım bu le santaJojo
QWRKHGERD
Hayır onu demiyorum. Arada büyük harfle yazıyorum ya . Birisi bildiriyor dost . Rahatsız olan birisi var . Caps lock yasak ama modlar sohbet konusunda nadiren uyarır . Neyse . SeviliyorsunuzKendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın la
Küçük harf oluyor muUyqwjznma jojo
Vermiyor kodu lan ofUyqwjznma jojo