Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,519
16,815
113
Ben şuna da açıklık getireyim. Herkes gibi şaka Makara yapıyoruz ama cidden rahatsız olan varsa gelmeyebeilirim konuya sorun değil. Bu konu en başında açıldığında da bulunmama sebebim o banlanan 2 malum şahıs çünkü ciddi anlamda karakter sorunu yaşıyorlardı. Bildirildiğim için uyarı aldığımı düşünüyorum. Herkesin akşamı iyi olsun .

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,760
25,612
113
Ben şunu da açıklık getireyim. Herkes gibi şaka Makara yapıyoruz ama cidden rahatsız olan varsa gelmeyebeilirim konuya sorun değil. Bu konu en başında açıldığında da bulunmama sebebim o banlanan 2 malum şahıs çünkü ciddi anlamda karakter sorunu yaşıyorlardı. Bildirildiğim için uyarı aldığımı düşünüyorum. Herkesin akşamı iyi olsun .
Kendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın la

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,750
11,790
113
Ben şuna da açıklık getireyim. Herkes gibi şaka Makara yapıyoruz ama cidden rahatsız olan varsa gelmeyebeilirim konuya sorun değil. Bu konu en başında açıldığında da bulunmama sebebim o banlanan 2 malum şahıs çünkü ciddi anlamda karakter sorunu yaşıyorlardı. Bildirildiğim için uyarı aldığımı düşünüyorum. Herkesin akşamı iyi olsun .
ya bu @Metings1905 ne zaman konuya musallat olsa moderatörler sadece bu konuya çalışıyor içimizdeki hain kostok o

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,519
16,815
113
Kendi aramızda şaka ayrı ama yönetimle şakalaşmayın la
Hayır onu demiyorum. Arada büyük harfle yazıyorum ya . Birisi bildiriyor dost . Rahatsız olan birisi var . Caps lock yasak ama modlar sohbet konusunda nadiren uyarır . Neyse . Seviliyorsunuz