- 17,885
- 9,536
- 113
2 tane sallasa zevkten 3 gün uyuyamamJhon durannnnnnnnnn
2 tane sallasa zevkten 3 gün uyuyamamJhon durannnnnnnnnn
Biliyorum yanımda biri var 150 bin takipte 50ye anlaşalım diyor 6 7 aydır kabul etmiyor biseyde yapamiyolar yinede bı sorayım dedimHiçbişe olmaz
Allahım beni neyle siniyorsun
1500 euro mu
O çok kötü işte yatırdıkların çöpe gidiyor üstüne birde faiz işleniyor Allah yardımcın olsunYapılandırdim onuda odemedik bu sefer yra yedik heralde
Valla saat 12’den sabah 7.30’a kadar rolldeydim bizde insanız uyuyakalmışım vallaKardeşim sabah yazdım dönmedin kumarcıda sabah para olur akşam olmaz
Yaklaşık yazdıktan sonra , 3-4 saat aktif kaldım.
1500 gram altın herhalde 1500 tl için ekran resmi almaya üşenir adam aq
Birdahakine kardeşim 🙏Valla saat 12’den sabah 7.30’a kadar rolldeydim bizde insanız uyuyakalmışım valla
Yok la 70 küsürdü en son faizliyordu baktığımda mobil bankacılık girmiyorum 1 aydır görmesinler diyeAllahım beni neyle siniyorsun
Bişey olmaz taş attında kolun mu yoruldu bidakine nasipValla saat 12’den sabah 7.30’a kadar rolldeydim bizde insanız uyuyakalmışım valla
İlhan duman benim travmam aq. 18 yaşında tanıştım kendisi ileBekleyin az fb uefa alır bahsim var alınca öderiz
Ah baba denk gelmezmi kene gibi yapışıp yazmıştımKardeşim sabah yazdım dönmedin kumarcıda sabah para olur akşam olmaz
Yaklaşık yazdıktan sonra , 3-4 saat aktif kaldım.
Artık uzun uzunda yazmıyorsunAllahım beni neyle siniyorsun
Kafayı verse fena topçu da kırık gavat2 tane sallasa zevkten 3 gün uyuyamam
Sus aq sen konuşma hepsi senin yüzünden1500 gram altın herhalde 1500 tl için ekran resmi almaya üşenir adam aq
Ödersin bir gün birsey olmaz dostYok la 70 küsürdü en son faizliyordu baktığımda mobil bankacılık girmiyorum 1 aydır görmesinler diye
Allah carpsin 30 dk once aradiİlhan duman benim travmam aq. 18 yaşında tanıştım kendisi ile
Sözün olsun😂Birdahakine kardeşim 🙏
Onu bosverde maaşa bişey olur mu diğer bankalarda bloke falan1500 euro mu