- 54,273
- 30,206
- 113
@Erhan2121 erhan wasile nasıl kitlendiyse başka alıntıları görmüyor öldürcek wasili konuda pardon apoyu
TutumsuzlukHem böyle olup hem nasıl tutumsuzluk yapıyon
Apo paylaşıyor ama sadece çekim paylaşım yapıyorYavas yavaş senide paylaşımcı arkadas yapacaz dost and içtim puaha
Tarih olmuş konulara bak orda bulursunBu nerde paylaşıyor la harbi hiçte denk gelmedik 😆
Yani son kullanma tarihi geçti demekTarih olmuş konulara bak orda bulursun
Parasiz kalmis dost puahaBirileri yine ağlıyor 😂😂😂
adam sitenin etinden sütünden herşeyinden faydalanıyorApo paylaşıyor ama sadece çekim paylaşım yapıyor
Neyse günlük dozumu aldim rahatladım wasil da olmasa ne yapacaktım ben puahaadam sitenin etinden sütünden herşeyinden faydalanıyor
@wasil in ben 50₺ bile verdiğini görmedim daha ben arada bir para vermezsem forumun kirasını vermemiş gibi hissediyorum wasilin yerinde olsam utancımdan foruma giremezdim 😂😂😂Parasiz kalmis dost puaha
Boykot kalitesizlere wasil ve apo boykotNeyse günlük dozumu aldim rahatladım wasil da olmasa ne yapacaktım ben puaha
Az önce 600 tl ile 8k kazandm 2 k sini dagittim. Utanacak birisi var mi diye baktim ama yokmuşHer kazançta 4 5 kişiye ödül atıyoruz nerde tek yiyoruz ben bu forumda ne zman kazansam dağıtım yapmisimdir bide özelden bile atıyorum bazi kişilere tabi sen nerden bilcen bunları tek yediğin için puaha
Cok üstüne gittik wasil kacti puaha@wasil in ben 50₺ bile verdiğini görmedim daha ben arada bir para vermezsem forumun kirasını vermemiş gibi hissediyorum wasilin yerinde olsam utancımdan foruma giremezdim 😂😂😂
Çekim paylaş saati dolmuş şimdi sosyal medya ve 3 forumda paylaşım yapıyordur belkideCok üstüne gittik wasil kacti puaha
arkana priest lazım mı db sıcak tutar@wasil in ben 50₺ bile verdiğini görmedim daha ben arada bir para vermezsem forumun kirasını vermemiş gibi hissediyorum wasilin yerinde olsam utancımdan foruma giremezdim 😂😂😂
Kokoreç var mı kokoreçHer kazançta 4 5 kişiye ödül atıyoruz nerde tek yiyoruz ben bu forumda ne zman kazansam dağıtım yapmisimdir bide özelden bile atıyorum bazi kişilere tabi sen nerden bilcen bunları tek yediğin için puaha
Ben açıktan yapmıyorum kanka@wasil in ben 50₺ bile verdiğini görmedim daha ben arada bir para vermezsem forumun kirasını vermemiş gibi hissediyorum wasilin yerinde olsam utancımdan foruma giremezdim 😂😂😂
PırtHayatin boyunca hicbirseye sahip olamayacak metin kardeşim hala millet nereye ne yatırmış diye bakip hasetlenmeye devammi?
Kardeşim metinHayatin boyunca hicbirseye sahip olamayacak metin kardeşim hala millet nereye ne yatırmış diye bakip hasetlenmeye devammi?