- 13,011
- 13,139
- 113
Güzel kalbinden öpüyorum 🙏🙏Hayatin boyunca hicbirseye sahip olamayacak metin kardeşim hala millet nereye ne yatırmış diye bakip hasetlenmeye devammi?
Güzel kalbinden öpüyorum 🙏🙏Hayatin boyunca hicbirseye sahip olamayacak metin kardeşim hala millet nereye ne yatırmış diye bakip hasetlenmeye devammi?
500 tl gönder adama öpmüş kadar olursun kankaGüzel kalbinden öpüyorum 🙏🙏
Haylannn koşşşşGüzel kalbinden öpüyorum 🙏🙏
Adam gibi adamlara selam olsun .Bundan sonra adamlığımı övmek isteyen, kalbimden öpmek isteyen, para göndersin aynı şey
Sen seversin koşmayı 😂Haylannn koşşşş
@Mrlbra hadı ıyısınSabah Ferdi para verdi Salih’e sen düşün
İleğaanin içine oturup tasınan , Hacı Şakir sabunuynan banyo yapmak 😂Ödülsüz soru çimmek ne demektir ?
Süreniz 1 ay
Bizim köyde de böyle konuşuyoruz. Boşuna kanım ısınmadı sana 🤣İleğaanin içine oturup tasınan , Hacı Şakir sabunuynan banyo yapmak 😂
Ankara'da nadir kalmış bir köylüyüm 😂Bizim köyde de böyle konuşuyoruz. Boşuna kanım ısınmadı sana 🤣
YıkanmakÖdülsüz soru çimmek ne demektir ?
Süreniz 1 ay
Ankara'da 30 a yakın tanıdıgım var hepsi köylüAnkara'da nadir kalmış bir köylüyüm 😂
Bol şans tekelaliye alıntı yapmış ama nick bloodsuckers
Benim akrabalardır o zaman 😂Ankara'da 30 a yakın tanıdıgım var hepsi köylü
Taze bitmis galiba puaahKokoreç var mı kokoreç
Şikayet etseler ne olacak dost az çok herkes tanıyor bizi puahaKonuda hasetlikten çatlayan var galiba, parayla ilgi şakayı bile şikayet etmiş
Say tanıyanları puahaj reşatla ben hariçŞikayet etseler ne olacak dost az çok herkes tanıyor bizi puaha
Ben dün konuda knight onlinede raptor resmi paylaştım diye şikayet etmiş birisi açıklamayada davet linki , üyeyi başka yerlere çekiyor yazmış 😂😂Konuda hasetlikten çatlayan var galiba, parayla ilgi şakayı bile şikayet etmiş