- 25,484
- 16,784
- 113
Eyvallah dost 🙏🏻.Heee kimdi acaba bana sarabilirsin soeun yok kral
Eyvallah dost 🙏🏻.Heee kimdi acaba bana sarabilirsin soeun yok kral
30 nisan 2025 ramiz karaeskiBolsans
Laaaa dur millet gerçek sanacak awVay arkadaş bende apoyu savunuyorum kurtlar kapmasın diye . 74,34,121k he vay vay
Sen o vakitte zink yapmış olsan bize suan karşılığını fazlasıylan alirdin ne demişler tek yiyen tek ölür puahaAa darılırım sana bak millete ne göz varsa o çekimden sonra 10k 10001 olmadan bitiyor![]()
Bu nerde paylaşıyor la harbi hiçte denk gelmedik 😆Bu aralar işler kesat galiba cekim paylaslar gelmiyor
TmmLaaaa dur millet gerçek sanacak aw
Sizde tek yiyorsunuz hala ayaktasınızSen o vakitte zink yapmış olsan bize suan karşılığını fazlasıylan alirdin ne demişler tek yiyen tek ölür puaha
Gusul unutmaBen bi çimip geliyorum.
Her kazançta 4 5 kişiye ödül atıyoruz nerde tek yiyoruz ben bu forumda ne zman kazansam dağıtım yapmisimdir bide özelden bile atıyorum bazi kişilere tabi sen nerden bilcen bunları tek yediğin için puahaSizde tek yiyorsunuz hala ayaktasınız![]()
Ulan utanmaz o paraları çekip bide çekim paylaş mı alıyon püh sanaSizde tek yiyorsunuz hala ayaktasınız![]()
Hazır gusül alacakken diğer işi de ( banyo temizliği )... NeyseGusul unutma
Gündüz vakti doedamı tövbeler olsunBen bi çimip geliyorum.
keseliyim mi kankaBen bi çimip geliyorum.
Kesem yok dost . Teşekkürler . Kasayı çizdirmeyekkeseliyim mi kanka
Laaa ben ümüğünü sıkmadan sitenin yakasını bırakırmıyımUlan utanmaz o paraları çekip bide çekim paylaş mı alıyon püh sana
Hahahahha haklısın sen şimdi dm at ilk çekm paylaşda görürüm seniHer kazançta 4 5 kişiye ödül atıyoruz nerde tek yiyoruz ben bu forumda ne zman kazansam dağıtım yapmisimdir bide özelden bile atıyorum bazi kişilere tabi sen nerden bilcen bunları tek yediğin için puaha
Hem böyle olup hem nasıl tutumsuzluk yapıyonLaaa ben ümüğünü sıkmadan sitenin yakasını bırakırmıyım![]()
Yavas yavaş senide paylaşımcı arkadas yapacaz dost and içtim puahaHahahahha haklısın sen şimdi dm at ilk çekm paylaşda görürüm seni![]()
Birileri yine ağlıyor 😂😂😂Her kazançta 4 5 kişiye ödül atıyoruz nerde tek yiyoruz ben bu forumda ne zman kazansam dağıtım yapmisimdir bide özelden bile atıyorum bazi kişilere tabi sen nerden bilcen bunları tek yediğin için puaha