Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,475
16,780
113
Herşeyin ulaşılabilir olması, teknolojinin hayatımıza kattığı olumsuzluklar, kötü yöneticilik. Kısacası milenyum çağına hiç girmeyecektik
Tüketim çılgınlığı, hayat pahalılığı, zenginin daha çok zengin olmas,ı fakirin emanetiyle oynayıp durumu kötü olmasına rağmen tavşan gibi üremesi... Gibi sorunları da ekleyebiliriz

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
3,097
113
bidaha burdan hiçkimseyle dostluk kurup arkadaşlığına inanmıycam burdan kimseye güvenmeyin bi insanın üç kuruş parayı bulunca nasıl ortada bırakıcağına bikez daha şahit oldum şu kumar ortamında kimseye güvenmeyin herkez kendsinden baska birini bile düşünmüyo. dostluğuna insanlığına güvendiğim herkeze yazıklar olsun

tnhnbk71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
702
442
63
bidaha burdan hiçkimseyle dostluk kurup arkadaşlığına inanmıycam burdan kimseye güvenmeyin bi insanın üç kuruş parayı bulunca nasıl ortada bırakıcağına bikez daha şahit oldum şu kumar ortamında kimseye güvenmeyin herkez kendsinden baska birini bile düşünmüyo. dostluğuna insanlığına güvendiğim herkeze yazıklar olsun
Buradaki her dostluk gerçek değil ki çoğu hepsi için demiyorum çıkar ilişkisi

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,639
37,065
113
Bu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsef

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,475
16,780
113
Yapacak bir şey yok dost