- 9,714
- 11,761
- 113
zor hatta imkansız ama eyvTeşekkürler northe dost . Senin de 🙏🏻
zor hatta imkansız ama eyvTeşekkürler northe dost . Senin de 🙏🏻
2018-2019 dan sonra hiçbir şey yolunda gitmedi ( pandemi, deprem , ekonomi vs )zor hatta imkansız ama eyv
evet malesef bir kuşak boşa yaşadı2018-2019 dan sonra hiçbir şey yolunda gitmedi ( pandemi, deprem , ekonomi vs )
2 saat sonra iyi ikindiler diye yazarım bendeİyi öğlenler arkadaşlar.
Ben 90 lıyım eskiden hatırlıyorum insanlar fakir ama mutluydu hırsları vs yoktu . Ne olduysa o bahsettiğim yıllardan sonra ...evet malesef bir kuşak boşa yaşadı
Hazır elin değmişken cenaze namazı mı da kılar mısın Hz gaddar dost2 saat sonra iyi ikindiler diye yazarım bende
Herşeyin ulaşılabilir olması, teknolojinin hayatımıza kattığı olumsuzluklar, kötü yöneticilik. Kısacası milenyum çağına hiç girmeyecektikBen 90 lıyım eskiden hatırlıyorum insanlar fakir ama mutluydu hırsları vs yoktu . Ne olduysa o bahsettiğim yıllardan sonra ...
Tüketim çılgınlığı, hayat pahalılığı, zenginin daha çok zengin olmas,ı fakirin emanetiyle oynayıp durumu kötü olmasına rağmen tavşan gibi üremesi... Gibi sorunları da ekleyebilirizHerşeyin ulaşılabilir olması, teknolojinin hayatımıza kattığı olumsuzluklar, kötü yöneticilik. Kısacası milenyum çağına hiç girmeyecektik
Sen bılırsınzabaha kadar beklicem ben
Ben de 95 liyim hatırlıyom az cok valla öyleBen 90 lıyım eskiden hatırlıyorum insanlar fakir ama mutluydu hırsları vs yoktu . Ne olduysa o bahsettiğim yıllardan sonra ...
OFF ŞIKIRDATVURDUK BE SONUNDA
#mala
Alta bak kardeşim ne vurdukOFF ŞIKIRDAT
Alttaki hastaghler yardıAynı sofradan yedik doyan kalktı
#kruvasan #yemektarifleri #doyankalktı #yabanmersinlitost
Biz anca emanetle oynarız zaten😄😄😄Tüketim çılgınlığı, hayat pahalılığı, zenginin daha çok zengin olmas,ı fakirin emanetiyle oynayıp durumu kötü olmasına rağmen tavşan gibi üremesi... Gibi sorunları da ekleyebiliriz
Buradaki her dostluk gerçek değil ki çoğu hepsi için demiyorum çıkar ilişkisibidaha burdan hiçkimseyle dostluk kurup arkadaşlığına inanmıycam burdan kimseye güvenmeyin bi insanın üç kuruş parayı bulunca nasıl ortada bırakıcağına bikez daha şahit oldum şu kumar ortamında kimseye güvenmeyin herkez kendsinden baska birini bile düşünmüyo. dostluğuna insanlığına güvendiğim herkeze yazıklar olsun
Bu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsefbidaha burdan hiçkimseyle dostluk kurup arkadaşlığına inanmıycam burdan kimseye güvenmeyin bi insanın üç kuruş parayı bulunca nasıl ortada bırakıcağına bikez daha şahit oldum şu kumar ortamında kimseye güvenmeyin herkez kendsinden baska birini bile düşünmüyo. dostluğuna insanlığına güvendiğim herkeze yazıklar olsun
anlamıyorum algılarım kapalı awkAlta bak kardeşim ne vurduk