- 12,986
- 13,094
- 113
Olurmu dersinRoket al 2500e 25 k çekim
Olurmu dersinRoket al 2500e 25 k çekim
Olur bir miktarını spora ayırmak şart slota yine girersin diğer tarafta roketin bonusu çok iyi zaten freebete kazansa en az 12k veriyor çevrim de en kolay o şıandaOlurmu dersin
Kayıp bonusu kaybedenler için kardeşim@Barrios betovisde 5000 liraya kadar yuzde 50 kayip hakkm var aklinda olsun kaybetmeni tabikide istemeyiz de 🤣
Senden bahsediyorBi tane abi vardı mahalleden. Saçına sakalına bakmayan adam kumarbazdır ve parası yoktur. Traşlı gördüğünde ise bak adam parayı vurmuş traşını bakımını yapış, hatta espiri bile yapıyor derdi
Bir çok kez tezinin doğru çıktığına şahit olmuştumSenden bahsediyor
Doğru söyliyor sıfır şakaBir çok kez tezinin doğru çıktığına şahit olmuştum
GünaydınGünaydın İyi sabahlar
Valla doğru haBi tane abi vardı mahalleden. Saçına sakalına bakmayan adam kumarbazdır ve parası yoktur. Traşlı gördüğünde ise bak adam parayı vurmuş traşını bakımını yapış, hatta espiri bile yapıyor derdi
MecbıuriKALKMAYIN HAVA BUZ
3 tane zeytinli açmaMecbıuri
Çay olsun hava buZ3 tane zeytinli açma
Bi bardakta açık ayran alabilir miyim
Teşekkürler
Gece kavganın içinde sabah slotta helal olsun 😀😀😀haylan06| Slotlara fısıldamaca 🟢 Hot Tuna Yeni Balıkçı 25bin₺🟢
balıkçı hasan tebriklerhaylan06| Slotlara fısıldamaca 🟢 Hot Tuna Yeni Balıkçı 25bin₺🟢
Yav baktım ortalık karıştı dedim 2 spin atıp yatıyım kazandık 😂Gece kavganın içinde sabah slotta helal olsun 😀😀😀