- 18,571
- 21,246
- 113
Bana 2.5 ay sonra ödeme şartıyla borç verir misin? 2.5 aya unutursun inşallahYav baktım ortalık karıştı dedim 2 spin atıp yatıyım kazandık 😂
Bana 2.5 ay sonra ödeme şartıyla borç verir misin? 2.5 aya unutursun inşallahYav baktım ortalık karıştı dedim 2 spin atıp yatıyım kazandık 😂
Teşekkür ederim sponsoru bendim yarı yarıya aldıkbalıkçı hasan tebrikler
Veriyim kanka İban at canın sağolsun kuruşuna kadar atayımBana 2.5 ay sonra ödeme şartıyla borç verir misin? 2.5 aya unutursun inşallah
Uyuyordur dahaJojo kod atar mı şimdi
Borç bile zengine veriliyor puajajVeriyim kanka İban at canın sağolsun kuruşuna kadar atayım
Şaka yaptığımı sanıyor birazdan parayı alınca nasıl bir hata yaptığını anlayacak😂Veriyim kanka İban at canın sağolsun kuruşuna kadar atayım
Biraz fazla al litfenŞaka yaptığımı sanıyor birazdan parayı alınca nasıl bir hata yaptığını anlayacak😂
Yooo bende gayet ciddiyim at kanka İbanŞaka yaptığımı sanıyor birazdan parayı alınca nasıl bir hata yaptığını anlayacak😂
YapmaUyuyordur daha
ÇinçinYooo bende gayet ciddiyim at kanka İban
Sana ne kadar lazım? Bide sor etrafta lazım olan var mi?Biraz fazla al litfen
zenginin ektiği, fakirin si.tiği tutarmış.Borç bile zengine veriliyor puajaj
İznin olursa içinden kendime 100₺ sigara parası alabilir miyim ? 😂Şaka yaptığımı sanıyor birazdan parayı alınca nasıl bir hata yaptığını anlayacak😂
Dm kapalıYooo bende gayet ciddiyim at kanka İban
Ne tutuyorzenginin ektiği, fakirin si.tiği tutarmış.
2 paket al o kadarda cani değilizİznin olursa içinden kendime 100₺ sigara parası alabilir miyim ? 😂
AçtımDm kapalı
Bana 2.500 etraf artık beni ilgilendirmiyor kardeşimSana ne kadar lazım? Bide sor etrafta lazım olan var mi?
Eee züğürtü kim neylersin Atam.Borç bile zengine veriliyor puajaj
www.instagram.com
AğlıyorumEee züğürtü kim neylersin Atam.
![]()
Deli Sorular on Instagram: "#keşfetteyim #keşfet #fyp #viralvideos #türkiye #mizah #ironi"
4,522 likes, 25 comments - delisorula01 on January 17, 2026: "#keşfetteyim #keşfet #fyp #viralvideos #türkiye #mizah #ironi".www.instagram.com
Anlık atam