- 12,937
- 13,005
- 113
BattıkBattin mi dost benim gibi uzun uzun yazmaya baslamissin
BattıkBattin mi dost benim gibi uzun uzun yazmaya baslamissin
Lafin gelisi iste köşe derken yatagi kastettim sizde uyuyun gece gece para dert edinmezHangi köşe orası dost
Soru, cevaptan acı olur mu demeyin oluyor işteAtam hatırlıyorlsun eskıden herkese zınk yapıyordun sımdı neden sana zınk yapmıyolar 50k alan yoldaslar
Atam çıkar bu karanlıktan el fenersızSoru, cevaptan acı olur mu demeyin oluyor işte
Demekki ödüllü sorulara kac gun ara vereceksinBattık
Biz uyuyamayanlarız siz yatağınızds rahat uyuyun diye biz nöbet tutacağızLafin gelisi iste köşe derken yatagi kastettim sizde uyuyun gece gece para dert edinmez
Üzdü bu bizleri bizim maddi durumumuz sizinde gönlünüz fakir hocam erhanla
Ne bir haftası be, ilk günden aşıktım zatenAtam çıkar bu karanlıktan el fenersız
Günün tekten kaybeden kuponunu hazırlıyorumNe anlatıyon gene ya
Kumar krizi başka bısey değil muhtaclık ile alakası olduğunu düşünmüyorumSaçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Doğrudur oda olabilir ama illaki ihtiyacı olan dilenmek yerine belki banada birşey döner diyenlerde vardır elbet kendimde yaşadım çünküKumar krizi başka bısey değil muhtaclık ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Topu sana bıraktım sen devam et 4AtarErhan nedir diye soru Sor bilene bende 500₺ verecem 🤣🤣Demekki ödüllü sorulara kac gun ara vereceksin
Zor zamanlar için yaptığım kupon vardı 160 lira veren. Aksilik olmazsa 120 130 civarında bozup 1 maçlarına losers özel kuponu yapacamGünün tekten kaybeden kuponunu hazırlıyorum
Küfür edip ban mı yedirmek istiyorsun anlamıyorum yav
Dertlesıyoruz sakın olKüfür edip ban mı yedirmek istiyorsun anlamıyorum yav
Ben yine de aşıktımAnadolulu, cahil nerdeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş