Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,876
12,920
113
En saçma olanı rol sonunda seçme işi.
Çekiliş de olmuyor. Bana yanlış geliyor mesela bu. Ben rol açınca bu seçme işi olmasın diye farklı yollar deniyordum
Ağam adım belirlenir mesela 2 kuponda bir 2 kişiye ödül denilir verilir konu kapatılır tekrar açılır bu ne böyle Perşembe pazarı gibi 150 kişi takip ediyor hepsininde amacı üç beş kuruş almak , yazık günah işte dediğim gibi kimse kimseye muhtaç yaşamasın

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,574
25,432
113
Ağam adım belirlenir mesela 2 kuponda bir 2 kişiye ödül denilir verilir konu kapatılır tekrar açılır bu ne böyle Perşembe pazarı gibi 150 kişi takip ediyor hepsininde amacı üç beş kuruş almak , yazık günah işte dediğim gibi kimse kimseye muhtaç yaşamasın
Sonnadım gitmez umarim

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,568
36,982
113
Battin mi dost benim gibi uzun uzun yazmaya baslamissin