Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,879
12,923
113
6 saattir rol takıp ediyor adamlar ve daha kimse ödül almamış gülsem mi aglasam mı bilemedim aq
Saçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,742
1,123
113
Saçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
3-4 kişi 500 er alır 😀. 7-8 saat . 7 saat ev taşıma işine gitse 3 k .

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,574
25,432
113
AMİN

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,879
12,923
113
3-4 kişi 500 er alır 😀. 7-8 saat . 7 saat ev taşıma işine gitse 3 k .
Ev taşıma işi daha iyidir ya en azından vücudun yorulur , 3-5 ay önce bir rolling bakayım dedim cepte para yoktu sigara yoktu gece 3 ten 6 ya kadar sürdü 500₺ aldım onada rolling yap dedi konu sahibi onada rolling yaptık gitti , yerim böyle işi dedim şimdi tanıdık birisi olursa geyiğine giriyorum

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
4,916
113
En saçma olanı rol sonunda seçme işi.
Çekiliş de olmuyor. Bana yanlış geliyor mesela bu. Ben rol açınca bu seçme işi olmasın diye farklı yollar deniyordum