- 35,568
- 36,982
- 113
Bende 3 tane atar almistim bide başka kuponda 4 ribaund var ilk yari çok kötü oynadı umudumu kaybetmiştim
Bende 3 tane atar almistim bide başka kuponda 4 ribaund var ilk yari çok kötü oynadı umudumu kaybetmiştim
7de 0 attı ilk yarı. Şimdi 6dk da 3de 2. 2 3 tane dener son per illa sokar bi tane daha diye düşünüyorumBende 3 tane atar almistim bide başka kuponda 4 ribaund var ilk yari çok kötü oynadı umudumu kaybetmiştim
4 ribaund aldi 1 üçlük kaldi bu kez ante sicti baska kuponda 30 atar dedim 3 per 1 sayi atti7de 0 attı ilk yarı. Şimdi 6dk da 3de 2. 2 3 tane dener son per illa sokar bi tane daha diye düşünüyorum
Sen düşünüyorsan olur7de 0 attı ilk yarı. Şimdi 6dk da 3de 2. 2 3 tane dener son per illa sokar bi tane daha diye düşünüyorum
Erhan gibi değilsin ğuahhaSen düşünüyorsan olur
AsSelam dostlar
Aleyküm selamSelam dostlar
SelammSelam dostlar
7/24/365KAYBEDİYORUZ.
Ne zaman mutlu olcaz anlamasımJalen johnson top çalmasını iptal etmişler ne alaka yav ne oldu şimdi
Jojo kazandı diye tik koymuştu geri aldı. Başkasına yazdılar heraldeNe zaman mutlu olcaz anlamasım
Belki düzeltilir yineJojo kazandı diye tik koymuştu geri aldı. Başkasına yazdılar heralde
Yok 1 yazıyodu top çalmasına şimdi 0 yazıyo. Bişe oldu orda da ne oldu bilmiyorum izlemiyodum o araBelki düzeltilir yine
Başkasına yazıldı demekki yada pozisyon çalma olarak geçmediYok 1 yazıyodu top çalmasına şimdi 0 yazıyo. Bişe oldu orda da ne oldu bilmiyorum izlemiyodum o ara