- 24,574
- 25,432
- 113
O üzgün ağlamaklı isyankar puahaj@Fterim1905 konuda atam
O üzgün ağlamaklı isyankar puahaj@Fterim1905 konuda atam
Reel hayatımda Aynen böyle anlam ifade ediyorum joe
İlk maxwinim 3k satın alım yapmıştım 150k almıştım 5 sene oldu tam bu zamanlardı 2021de. Müthiş paraydı o dönem hey hidi günlerYalan yok 4 defa aldım bugüne kadar
Yatsi okunmus sabah ezanına kaldi artik biraz gecikecek gibi o is puahaEzan kaçta ona göre
Yapma yapma….Reel hayatımda Aynen böyle anlam ifade ediyorum joe
Sen adamsın@Fterim1905 konuda atam
Akşam namazını kıldınmı dost pardon akşam kuponunuYatsi okunmus sabah ezanına kaldi artik biraz gecikecek gibi o is puaha
İş güç aynı devamArada bakıyorum kanka bende seni görmüyorum nabiyon nasıl gidiyor
50 kilo rus iti dün blok yapmadı lan harbiİş güç aynı devam
Bugun 77 tane kupon yaptım iflahim kurudu yalvarırım bana kupon demeAkşam namazını kıldınmı dost pardon akşam kuponunu
Yalvarma la sen zenginsin emretBugun 77 tane kupon yaptım iflahim kurudu yalvarırım bana kupon deme
Dün 2 kupon da gitti lan 5 maçımızdan bi buzelis blok geldiBugun 77 tane kupon yaptım iflahim kurudu yalvarırım bana kupon deme
Darısı bizeBugun 77 tane kupon yaptım iflahim kurudu yalvarırım bana kupon deme
77 kupon mu Haydar dostDarısı bize
Dun benim diğer oyuncu kimdi la unuttumDün 2 kupon da gitti lan 5 maçımızdan bi buzelis blok geldi
6977 kupon mu Haydar dost
Bir süredir yazılıp çiziliyor konuyla ilgili konuşuyorlar bizede hergün soruyorlar doğrumu değilmi değil desekte inanmıyorlar sen söyle erhan 28 kuponda 7 kazanç doğrumuBugun 77 tane kupon yaptım iflahim kurudu yalvarırım bana kupon deme
Sadece kuponda olur77 kupon mu Haydar dost
Tarzın yanlış kardeşim50 kilo rus iti dün blok yapmadı lan harbi