- 24,540
- 25,407
- 113
PuajajajaÜzme bizi atam sen gelmeseydin bu goygoyu makarayu bu konuyu unutmuştuk biz bak gene 1 numarayız ama egehandro ve şapşap suikast yüzünden belki 2 numara olmuş olabiliriz tabi sayılara takılmamak gerek
PuajajajaÜzme bizi atam sen gelmeseydin bu goygoyu makarayu bu konuyu unutmuştuk biz bak gene 1 numarayız ama egehandro ve şapşap suikast yüzünden belki 2 numara olmuş olabiliriz tabi sayılara takılmamak gerek
Elleri titreyenin kalbi her zaman pis kan doludur.Karakter meselesi kankam . Herkeste bulunmaz. Küs olursun, kin tutarsın, nefret edersin ama satmazsın.
Erhan satılır aslında ya Atatürk dost. Bi düşün istersenİşte ben erhana olan hislerim küsüm kinliyim nefret ediyorum ama satmam
Arada bakıyorum kanka bende seni görmüyorum nabiyon nasıl gidiyor@tahir1603 nerdesın lan kaç gündür görmüyorum seni
@Erhan2121Erhan satılır aslında ya Atatürk dost. Bi düşün istersen
Ahmet saolsun iyi sır tutar 😂
İçeride den sonra ne yazdın okuyamadımBu konu öyle bi konu ki girdin mi çıkamıyon ama içeride para hariç herşey var düşünün bu seviye arşş srş
Akrep miİçeride den sonra ne yazdın okuyamadım
PuajajajBu konu öyle bi konu ki girdin mi çıkamıyon ama içeride para hariç herşey var düşünün bu seviye arşş srş
Senin uzak olduğun şeyler puajajİçeride den sonra ne yazdın okuyamadım
Anlık atam (iplikçi Nedim)Geçin dalganıızı geçin ss alıyorum hepsini
www.instagram.com
Para eskiden vardı.Bu konu öyle bi konu ki girdin mi çıkamıyon ama içeride para hariç herşey var düşünün bu seviye arşş srş
Para eskiden vardı.
Bu arada mutlak bir savaşın içinde vurulmak normaldir ama bizi bahar bahçe güzellikte bir havada vurdular
Maalesef yaşayarak tecrübe ettik ahmetcim
Kalbimden vurdun kalbimden vurulmama sebep olan sözlerin mi yoksa aldığın maxwin mi emin değilimPara eskiden vardı.
Bu arada mutlak bir savaşın içinde vurulmak normaldir ama bizi bahar bahçe güzellikte bir havada vurdular
Ağlicam ALİİİİİİİMaalesef yaşayarak tecrübe ettik ahmetcim