- 54,030
- 30,112
- 113
Bu won atam 1 sene oldu yenisi ne zaman gelir
Bu won atam 1 sene oldu yenisi ne zaman gelir
@Mrlbrahadi al gel paralarımızı
Tamam kankamKanka şuan sigara param yok valla
Kusura bakmaTamam kankam
Yeni sandım Allah kahretsin. Valla düştüm bu sefer. Ulan JoeBu won atam 1 sene oldu yenisi ne zaman gelir
Yok la ne kusuru çükün sağolsunKusura bakma
YarıldımBu won atam 1 sene oldu yenisi ne zaman gelir
Beğendim bide awYeni sandım Allah kahretsin. Valla düştüm bu sefer. Ulan Joe
Hata bizde değil biz bizim yanımızdakiler yıkılmaz dedik @Mrlbra atam yıkılmadı bükülmedi devrildi soykırımcı şapşap ve egehandroYeni sandım Allah kahretsin. Valla düştüm bu sefer. Ulan Joe
Ula buraya mı yazmışım 🤣🤣🤣Hangi sitenin kodu bu kabul etmiyor jojo mat
Uğruna gerekirse borca gireceğim adamlardan biri atamHata bizde değil biz bizim yanımızdakiler yıkılmaz dedik @Mrlbra atam yıkılmadı bükülmedi devrildi soykırımcı şapşap ve egehandro
Karakter meselesi kankam . Herkeste bulunmaz. Küs olursun, kin tutarsın, nefret edersin ama satmazsın.Hata bizde değil biz bizim yanımızdakiler yıkılmaz dedik @Mrlbra atam yıkılmadı bükülmedi devrildi soykırımcı şapşap ve egehandro
Kafa uçmuşUla buraya mı yazmışım 🤣🤣🤣
Wpden yazacaktım
Losers özel serimizde bu gece 5 adım atıp sana joker alacaz atamGeçin dalganıızı geçin ss alıyorum hepsini
Üzme bizi atam sen gelmeseydin bu goygoyu makarayu bu konuyu unutmuştuk biz bak gene 1 numarayız ama egehandro ve şapşap suikast yüzünden belki 2 numara olmuş olabiliriz tabi sayılara takılmamak gerekGeçin dalganıızı geçin ss alıyorum hepsini
Yönetime bildirildiUla buraya mı yazmışım 🤣🤣🤣
Wpden yazacaktım
İşte ben erhana olan hislerim küsüm kinliyim nefret ediyorum ama satmamKarakter meselesi kankam . Herkeste bulunmaz. Küs olursun, kin tutarsın, nefret edersin ama satmazsın.