- 24,527
- 25,394
- 113
İyi akşamlar kalbimHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
İyi akşamlar kalbimHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Nbrsnİyi akşamlar kalbim
Berbat sen
Aynı. Bugün hareket yok hiçBerbat sen
MalesefAynı. Bugün hareket yok hiç
500 le nolcak kanka@Barrios un listesinde ilk sıradayım
Son umudum o 🥸
Tehlikeli adamsın doktor .@Barrios un listesinde ilk sıradayım
Son umudum o 🥸
Gittiği yere kadarNereye kadar ...
Damlaya damlaya göl olur. Ben hep küçük kasalarla yaptım büyük kasaları500 le nolcak kanka
Uamrım istediğin yere varırsın doktor sevdiğim adamlardansınDamlaya damlaya göl olur. Ben hep küçük kasalarla yaptım büyük kasaları
Vura vura gidiyorum
Rica ederiz hocam yutkundukSöylemesi ayıp yağ gibi kaydı dost teşekkür ederim bu arada
Çocuk seni büyük atlasta boğarımAtlasbet +50 k öder mi
Kes sesini yeter amkÇocuk seni büyük atlasta boğarım
Pasifikte olur
Kanka beni bilirsin. Parayla pek işim olmaz. Geçen dediğim gibi 400k vurunca ne yapacağımı bilemedim. Forumda aktif değildim yoksa sağlam dağıtım yapardım. TG de bir kaç kişiye ulaştım. 1 i daha vardı bana yamuk yapmasa en az 10k payı vardı ama karaktersiz çıktı işte.Uamrım istediğin yere varırsın doktor sevdiğim adamlardansın
Aynen bende öyle gün geçsin yeter kumar parasını eve sokma yı sevmiyorum ondan çok dağıtırdımKanka beni bilirsin. Parayla pek işim olmaz. Geçen dediğim gibi 400k vurunca ne yapacağımı bilemedim. Forumda aktif değildim yoksa sağlam dağıtım yapardım. TG de bir kaç kişiye ulaştım. 1 i daha vardı bana yamuk yapmasa en az 10k payı vardı ama karaktersiz çıktı işte.
Bana öyle büyük para lazım değil. Çekip cebe atmıyorum. Haydan gelen huya gidiyor