- 2,074
- 2,346
- 113
insanların duygularıyla oynamayın yaTamam o zaman @Karamsar34 iban at otobüs paranı atayım dost
insanların duygularıyla oynamayın yaTamam o zaman @Karamsar34 iban at otobüs paranı atayım dost
Acil limit varya istanbul akbilde 21 tl harcamısım 25 atarsam açılıyor 1 basış hakkı oluyor seni kandırcak halim yok sustumotobüs 35 tl amk napcan 25 i
Makara yapmiyorum yolda kalmış insana hayır yapmak sevaptır. Eğer gerçekten işe gidemeyecekse kredi kartimdan akbiline 100 lira yükleyeceğim dm atsın akbil numarasiniTamam o zaman @Karamsar34 iban at otobüs paranı atayım dost
Dönüşüde sen atGidiş dönüş at
La atmasın tamam ben roll açsınlar kazanamazsam kaybetsem bile beni seçsin diye yazdıminsanların duygularıyla oynamayın ya
Ben atarım şimdi 50₺Makara yapmiyorum yolda kalmış insana hayır yapmak sevaptır. Eğer gerçekten işe gidemeyecekse kredi kartimdan akbiline 100 lira yükleyeceğim dm atsın akbil numarasini
Sen varken bana yakışık almaz. Sana saygısızlık olurDönüşüde sen at
YazamıyorumkiTamam o zaman @Karamsar34 iban at otobüs paranı atayım dost
Ben ciddiyim aq ne zaman kimin duygusu ile oynadıminsanların duygularıyla oynamayın ya
TM dost halledemezsen haber et 50-100 lirayla cana mi gelecez anasını satayımBen atarım şimdi 50₺
Onu doğru dedinSen varken bana yakışık almaz. Sana saygısızlık olur
Ağlıyorum. Benim hakkımı @Mrlbra alabilir dost ben zaten kaybederim. Eyvallah düşüncen için 🤜🏼🤛🏼@Fterim1905 hocam Denizbank paraları bittiyse sana da 500 joker aldirayim
Geceleri aktif üyeler mesaj atabiliyormuşMakara yapmiyorum yolda kalmış insana hayır yapmak sevaptır. Eğer gerçekten işe gidemeyecekse kredi kartimdan akbiline 100 lira yükleyeceğim dm atsın akbil numarasini
Hallederiz şimdiTM dost halledemezsen haber et 50-100 lirayla cana mi gelecez anasını satayım
Joker aldık hocam 😍Ağlıyorum. Benim hakkımı @Mrlbra alabilir dost ben zaten kaybederim. Eyvallah düşüncen için 🤜🏼🤛🏼
İban atGeceleri aktif üyeler mesaj atabiliyormuş
30 yıldır istanbulda toplu taşıma kullanıyorum böyle bişeyi ilk kez senden duydumAcil limit varya istanbul akbilde 21 tl harcamısım 25 atarsam açılıyor 1 basış hakkı oluyor seni kandırcak halim yok sustum
Hallederiz şimdi
Kaybet diye veriyoruz zateb hocam. Senin maşallah kazandığını hiç görmedik.Ağlıyorum. Benim hakkımı @Mrlbra alabilir dost ben zaten kaybederim. Eyvallah düşüncen için 🤜🏼🤛🏼
Burdan at silersin geriYazamıyorumki