- 8,078
- 11,145
- 113
Herkese iyi akşamlar dostlar
@Mrlbra ver adam sıgara alacam dıyordu2 kişi 250₺ valla başka param yok yada 1 kişi 500₺ ağalar söz sizde.
Başardın mi dostYok kanka kimse istemiyormuş 500 cepte kalsın yapacak birşey yok zorla para veriyim diye kimseye yalvaramam 🤣
10 kişi 1k konu aç sende göndermeUlan adamın çekilişinden çıktık 1 haftadır gönderemedi parayı
Bu dördüncü kişi oldu
Hep bize denk geliyorlar aq
Modlara söyledik onlarda yazdı adam foruma giriyor bişey yazmıyor
Bi konu açıcam şimdi çekiliş konuları hakkında diye içinde ağır sövücem
Adamlar seri kanka loserse yazdım küçük gördünüz beni kimse tenezzül etmedi burada yorumlar havada uçuyor ben istedim siz alın siz dediniz başkası alsın 🤣@haylan06 tam adamlarını bulmuşsun dost tebrikler 🤣
Ben birşey görmedim dost . augsburg yüzünden ekmeğimizden olduk . Zekat başkasına gitti 🤣Adamlar seri kanka loserse yazdım küçük gördünüz beni kimse tenezzül etmedi burada yorumlar havada uçuyor ben istedim siz alın siz dediniz başkası alsın 🤣
Sabahtandır @Mrlbra ıle muhabbet donuyo burda adama dm atabılırdın atamda atamAdamlar seri kanka loserse yazdım küçük gördünüz beni kimse tenezzül etmedi burada yorumlar havada uçuyor ben istedim siz alın siz dediniz başkası alsın 🤣
niyeAfrika kupası finaline bak adamlar sahadan çekildi aw
Ozelliklen destursuz yarıldım valla puaha@haylan06 tam adamlarını bulmuşsun dost tebrikler 🤣
Kanka senden sonra adamlar yazmış baksana ben ne yapabilirim hak mı yiyim su yaştan sonra sakallarımdan utanırım 🤣Ozelliklen destursuz yarıldım valla puaha
Fas a penaltı verildi diye
Belki nesry kullanır ben olsam çekilmezdimFas a penaltı verildi diye
Cokmu uzun sakallar puahaKanka senden sonra adamlar yazmış baksana ben ne yapabilirim hak mı yiyim su yaştan sonra sakallarımdan utanırım 🤣
Yeni okuttum dedeye 🤣Cokmu uzun sakallar puaha