- 53,780
- 29,967
- 113
Atatürk le başlayıp rte ile bitirdinSayın yurttaşlarım 12 saatlik azmin sonunda 50 k çevrimi yapmış bulunmaktayım
Siz değerli milletimi sevgiyle kucaklarım.
Atatürk le başlayıp rte ile bitirdinSayın yurttaşlarım 12 saatlik azmin sonunda 50 k çevrimi yapmış bulunmaktayım
Çocuklar televizyonun karşısına geçiyorlar ellerinde çikolatalar püskevitler birbirlerine ikramlarda bulunuyorlar , fakirin çocuğu diyor ki anne benim neden çikolatam yok benim neden püskevitim yokAtatürk le başlayıp rte ile bitirdin
TebriklerSayın yurttaşlarım 12 saatlik azmin sonunda 50 k çevrimi yapmış bulunmaktayım
+9 ıron impact çekSayın yurttaşlarım 12 saatlik azmin sonunda 50 k çevrimi yapmış bulunmaktayım
Bana tek Canım kardeşim i hatırlattıÇocuklar televizyonun karşısına geçiyorlar ellerinde çikolatalar püskevitler birbirlerine ikramlarda bulunuyorlar , fakirin çocuğu diyor ki anne benim neden çikolatam yok benim neden püskevitim yok
10 k ya anca şey çekerim gardaşım 😂+9 ıron impact çek
Bilmiyorum düşünmedimNe zaman abuzer ne zaman
İlk yarı atar mı dedinMilan amk
Aynenİlk yarı atar mı dedin
Nasil bir cenabetsin la senden oynayan da iflah olmuyor zaten kendinde iflah olmuyorsun yakınlarda imani yuksek hoca felan yokmu git seni bi okuyup uflesinLyon milan barça maçlarına korner girdim. Lyon milan iyi gidiyo barça maçında 0. Aq senin takım gibi ya
Ne arar imanı yüksek hoca bana yakınNasil bir cenabetsin la senden oynayan da iflah olmuyor zaten kendinde iflah olmuyorsun yakınlarda imani yuksek hoca felan yokmu git seni bi okuyup uflesin