- 24,070
- 24,923
- 113
Sende ha akşamda beri ne kolu kopmayan oyuncu bıraktın ne batmayan Arsenal'i nede bombalanmahan ülkeyi ajajsŞu Brezilya ülkesini havaya uçuracak bi vatan evladı yok mu
Sende ha akşamda beri ne kolu kopmayan oyuncu bıraktın ne batmayan Arsenal'i nede bombalanmahan ülkeyi ajajsŞu Brezilya ülkesini havaya uçuracak bi vatan evladı yok mu
Diyemezsin zatenZaten dağıtımı burada yapacağım demedim ki.
Haklısın Atatürk dost...Sende ha akşamda beri ne kolu kopmayan oyuncu bıraktın ne batmayan Arsenal'i nede bombalanmahan ülkeyi ajajs
Galatasaray öldü sanarsın ceneza namazını kılmaya gelir kankamBen gülmüyorum ki olm üzüldüm aq 2 puan bıraktı Antep 🥜 al biraz fıstık ye sinirin geçsin
Demem zaten cimri ve ketum adamın benDiyemezsin zaten
Ya kaç yaşında adamsın bu nasıl profil yaŞu Brezilya ülkesini havaya uçuracak bi vatan evladı yok mu
3.dunya ülkesiyiz ve orta doğu ülkesiyiz gerçek bubizim zamanımızda da türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında gösteriliyordu
gelişmiş- gelişmekte olan - gelişmemiş
Dost uçakları düşsün adli tıp parçalarından lego yapıp oynasın aminŞu Brezilya ülkesini havaya uçuracak bi vatan evladı yok mu
%31Demem zaten cimri ve ketum adamın ben
Milli cenabet ali koç yok artık kankaGalatasaray öldü sanarsın ceneza namazını kılmaya gelir kankam
Ne bileyim dost. Öyle hoşuma gitmişti. Tavsiye varsa değiştireyimYa kaç yaşında adamsın bu nasıl profil ya
Hepimize yeter mi Steven Saadettin SaranMilli cenabet ali koç yok artık kanka
..Demem zaten cimri ve ketum adamın ben
Bu kadar şut çekip gol atamayan takım mı olur. Güney Amerika da sadece koşuyor herifler başka bildikleri bir halt yokDost uçakları düşsün adli tıp parçalarından lego yapıp oynasın amin
Takılıyorum laNe bileyim dost. Öyle hoşuma gitmişti. Tavsiye varsa değiştireyim
Yeter tabi güzel götlü tahirimHepimize yeter mi Steven Saadettin Saran
Biliyorum dost ama içime dert oldu awTakılıyorum la
Jojobet yap kankaBiliyorum dost ama içime dert oldu aw
Tövbe diyin şakası bile kötü Chapononense trajedisi olmasınDost uçakları düşsün adli tıp parçalarından lego yapıp oynasın amin