- 9,653
- 11,704
- 113
Hain salih en yakın dostum olmasına rağmen en az yararı bana benimde en az yararım ona olmuştur wkbsbdjaBıze salıhın gecen senekı halınde bırı lazım köye ev yaptık aldıklarımızla
Hain salih en yakın dostum olmasına rağmen en az yararı bana benimde en az yararım ona olmuştur wkbsbdjaBıze salıhın gecen senekı halınde bırı lazım köye ev yaptık aldıklarımızla
Ben 50 de bırakrım şuan vardıe o civar puahahŞuan kaç ben 19 da bıraktım ben için hala 19
Yazıklar olsun ilkokuldayken haberlerde dolar ile tl esitlenecek haberleri vardıBen 50 de bırakrım şuan vardıe o civar puahah
keyonte yamyamını yazsaydın iyiymiş dost3 lü imza kuponumda ilk maç icerde
Ne anlatıyon tahirYazıklar olsun ilkokuldayken haberlerde dolar ile tl esitlenecek haberleri vardı
Farketmiyor sonuçta ilk adımı atlattık dostkeyonte yamyamını yazsaydın iyiymiş dost
Bunu paramız varken yazacaktin ki yiğitliğimi konuşturaydim. Neyse sabah ola hayrola, kupon gelmezse hayır olacağını sanmıyorum amaBana ulaş diceksek niye kankamızsın senin zınk demen lazım 1 haftadır @Mrlbra ile burada bayat çaya kuru ekmek banıyoruz banarken foto atmadıgımız kaldı aga be
Antep maçını hasbihal edin kankaTl dolar polarizasyonu hakkında hasbihal ediyorduk
Yarına Alanya ya bakicaz kanka çok gülersin Alanya bi çakar farkı 1 e indiricem derken bakmışsın 4 olmuş olurAntep maçını hasbihal edin kanka
senle ahmete joker ısmarlicam zengin olunca söz 100 e 100Birde bana derler uyumuyorsun diye.... 25 TL lik maçlar arıyorum...
Sabah burada değilsinBunu paramız varken yazacaktin ki yiğitliğimi konuşturaydim. Neyse sabah ola hayrola, kupon gelmezse hayır olacağını sanmıyorum ama
Ben gülmüyorum ki olm üzüldüm aq 2 puan bıraktı Antep 🥜 al biraz fıstık ye sinirin geçsinYarına Alanya ya bakicaz kanka çok gülersin Alanya bi çakar farkı 1 e indiricem derken bakmışsın 4 olmuş olur
Yıkıldı uğruna kurulan şehir, artık gelsende bir gelmesende bir reşatımBunu paramız varken yazacaktin ki yiğitliğimi konuşturaydim. Neyse sabah ola hayrola, kupon gelmezse hayır olacağını sanmıyorum ama
bizim zamanımızda da türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında gösteriliyorduYazıklar olsun ilkokuldayken haberlerde dolar ile tl esitlenecek haberleri vardı
Zaten dağıtımı burada yapacağım demedim ki.Sabah burada değilsin
@Barrios İçin iftihar vaktiLosers için iftar vakti