- 17,534
- 9,288
- 113
Dayı ben kimmişim onu de herkes geldi merak ediyorSen en son ni benden para dilenirken 37 değil miydingeçen sene
Dayı ben kimmişim onu de herkes geldi merak ediyorSen en son ni benden para dilenirken 37 değil miydingeçen sene
Övünmelisin fırıncı daha çapsıza dolandırıldiTekele dolandırıldım lan ben düşük miktar
Ben kimseden para dilenmedim dilenmem de alkolü de götünle içme halisülasyon görüyorsunSen en son ni benden para dilenirken 37 değil miydingeçen sene
Olum ege beni şaşırttı 1 atıyosam 2 olarak dönüyodu sürekli bana hatta benle salihi yazın zorla tatile çağırmıştı bu adam nasıl dolandırdı laÖvünmelisin fırıncı daha çapsıza dolandırıldi
Beni de çağırdı ama sadece para attığım zamanlarOlum ege beni şaşırttı 1 atıyosam 2 olarak dönüyodu sürekli bana hatta benle salihi yazın zorla tatile çağırmıştı bu adam nasıl dolandırdı la
Hayali otelineOlum ege beni şaşırttı 1 atıyosam 2 olarak dönüyodu sürekli bana hatta benle salihi yazın zorla tatile çağırmıştı bu adam nasıl dolandırdı la
Benden çarpıp sana vermiş demek ki benim alacaklarım sendeOlum ege beni şaşırttı 1 atıyosam 2 olarak dönüyodu sürekli bana hatta benle salihi yazın zorla tatile çağırmıştı bu adam nasıl dolandırdı la
Kanka demekkı ılacla uyutup sahıp olucaktı sıze ıyı gıtmedınızOlum ege beni şaşırttı 1 atıyosam 2 olarak dönüyodu sürekli bana hatta benle salihi yazın zorla tatile çağırmıştı bu adam nasıl dolandırdı la
sen ahmet değil misinDayı ben kimmişim onu de herkes geldi merak ediyor
Yürü lan her salih bey diyene bastın 100 doları forumu maaşa bağlamıştın bi ara bak kimse halini hatrını sormuyo Ege iz bıraktı en azından #egeadamdır #egeolumsuzdurBenden çarpıp sana vermiş demek ki benim alacaklarım sende
Tahircim nba'cı adama umut bağlanmaz nba oynayan adamı koparmak mümkün değil 1 haftadır demagoji yapıyoruz koparamadıkBana ulasabilirsin gelirse baştan beri takipteyim
Amin de karabiber duası buKarınca duası
Bıze salıhın gecen senekı halınde bırı lazım köye ev yaptık aldıklarımızlaTahircim nba'cı adama umut bağlanmaz nba oynayan adamı koparmak mümkün değil 1 haftadır demagoji yapıyoruz koparamadık
Herkes kupon paylaştı sözde fakir bunlarTahircim nba'cı adama umut bağlanmaz nba oynayan adamı koparmak mümkün değil 1 haftadır demagoji yapıyoruz koparamadık
Dolar 17isi o zamanlarYürü lan her salih bey diyene bastın 100 doları forumu maaşa bağlamıştın bi ara bak kimse halini hatrını sormuyo Ege iz bıraktı en azından #egeadamdır #egeolumsuzdur
Afiyet olsun kırmızı mıSalih beni bilir kimseyle derdim yok
Şuan kaç ben 19 da bıraktım ben için hala 19Dolar 17isi o zamanlar