- 24,133
- 25,027
- 113
Silkelemeyi bırak silkse yine yokSilkele bizi 100 lira cikmaz puaha
Silkelemeyi bırak silkse yine yokSilkele bizi 100 lira cikmaz puaha
Biraz fazladan aç ağzınıPazarlıklar sürüyor bakalim artik puaha
Bende senin dediğin şekilde yazcaktim mazallah başkan aktif görürse direk banlar diye korktum puahaSilkelemeyi bırak silkse yine yok
GünaydınGünaydın dostlar
Günaydın gerçekten dost kelimesini içten mi dedin puahaGünaydın dostlar
Yazıklar olsunSilkele bizi 100 lira cikmaz puaha
Sen desene alın şu 2 klaeı diye bak biz 50 demiyozYazıklar olsun
UtanınOlsa derdik
Asıl sana yazıklar olsun dostların bitik halde çeksene 200binlik kredi puahaYazıklar olsun
İşte yarım yamalakGünaydın gerçekten dost kelimesini içten mi dedin puaha
Kanım dondu Allah ıslah etsin siziAsıl sana yazıklar olsun dostların bitik halde çeksene 200binlik kredi puaha
Düşmana gerek yok!!!Asıl sana yazıklar olsun dostların bitik halde çeksene 200binlik kredi puaha
Puaha tm 200 değilde 100 de olurdu canın saolsun ne diyelimKanım dondu Allah ıslah etsin sizi
O parayi 1 milyon yapardık 800 kar kalirdi sana ben senin için dedim puahaDüşmana gerek yok!!!
Hedefe son 2258 Türk lirasıO parayi 1 milyon yapardık 800 kar kalirdi sana ben senin için dedim puaha
PuajjaajAsıl sana yazıklar olsun dostların bitik halde çeksene 200binlik kredi puaha
Valla ben kahvaltı yapıp gelirim 15 dakikaya Allah ede bu kusuratlae için kasayı sifirlaHedefe son 2258 Türk lirası
Hedefimize mi aslan kardeşim gaddar geri geldiHedefe son 2258 Türk lirası
SusValla ben kahvaltı yapıp gelirim 15 dakikaya Allah ede bu kusuratlae için kasayı sifirla