- 18,399
- 20,840
- 113
Ondan okumamışım o zmn hahahahaUzun uzun yazdım puaha
Ondan okumamışım o zmn hahahahaUzun uzun yazdım puaha
Aynne benim tanıdığım gaddar kayip bonusunu zarda katlar onu basarabildin mi peki puahaOndan okumamışım o zmn hahahaha
Sağolsun dün sponsor 2.5k da roket için sponsor oldu onu da gece boyu donderdik . Bakalım 25k yi zorla dedi. Belki burdan çekim olur en azından 10k bütçemiz olurAynne benim tanıdığım gaddar kayip bonusunu zarda katlar onu basarabildin mi peki puaha
La seni en az senin kadar tanıyorum artık pauhaaSağolsun dün sponsor 2.5k da roket için sponsor oldu onu da gece boyu donderdik . Bakalım 25k yi zorla dedi. Belki burdan çekim olur en azından 10k bütçemiz olur
Bide 21 civarı olmus zorlama bence cek 25 olsun diye zorlarsan oda gider 100 defa aynı hatayı yaptımSağolsun dün sponsor 2.5k da roket için sponsor oldu onu da gece boyu donderdik . Bakalım 25k yi zorla dedi. Belki burdan çekim olur en azından 10k bütçemiz olur
Benim değil ki valalhi sponsorun 25 zorla yarı yariya dediBide 21 civarı olmus zorlama bence cek 25 olsun diye zorlarsan oda gider 100 defa aynı hatayı yaptım
Zorlama iste gündüz ole aman aman bulten de yok ona bu şekilde sole 21 için cek 13 veya 12 yi ona at gerisi sende kalsinBenim değil ki valalhi sponsorun 25 zorla yarı yariya dedi
Giden frebet kopununa bak son per dep 14 sayı atmisBide 21 civarı olmus zorlama bence cek 25 olsun diye zorlarsan oda gider 100 defa aynı hatayı yaptım
Bu atlanta çok tuhaf takim son perlerde ya 40 sayi atar yada 15 te kalır bu sezon surekli bu şekilde oynuyorlar hiç güven veren takim değil kotu kaçmış vallaGiden frebet kopununa bak son per dep 14 sayı atmis
Sponsorla çalışmak sana yakıimadıBenim değil ki valalhi sponsorun 25 zorla yarı yariya dedi
Bizde oda yok atam da gerçi bende bir sponsor buldum gibi pauabSponsorla çalışmak sana yakıimadı
Bulduk demek istedin sanirimBizde oda yok atam da gerçi bende bir sponsor buldum gibi pauab
Sizin yüzünüzden!!! Al şu 50k yi senin parandir demedinizSponsorla çalışmak sana yakıimadı
Henüz anlaşma olmadi atam puahaBulduk demek istedin sanirim
Olsa derdikSizin yüzünüzden!!! Al şu 50k yi senin parandir demediniz
Lütfen anlaşHenüz anlaşma olmadi atam puaha
Silkele bizi 100 lira cikmaz puahaSizin yüzünüzden!!! Al şu 50k yi senin parandir demediniz
Bizim şuan 50-100klaeda gözümüz yok kardeşim o zaten gelecek günü var bize günü geçirtin 1-2 k bandında puajhaHenüz anlaşma olmadi atam puaha
Pazarlıklar sürüyor bakalim artik puahaLütfen anlaş